طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

درست کردن ترشی گوجه گیلاسی,نحوه درست کردن ترشی گوجه گیلاسی تهیه ترشی گوجه گیلاسی

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی: 1 کیلو و 500 گرم گوجه گیلاسی (تازه) 60 گرم سیر 6 تا 8 حبه آب 5 پیمانه شکر 5 قاشق غذاخوری آبلیمو ترشی 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه. به 6 ادویه دلخواه به میزان لازم نمک 2 قاشق سوپخوری سوپخوریترز برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی: سه لیتر ظرف شیشه ای را در آب بجوشانید سپس خشک کنید. شبات تازه را در ظروف شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را داخل ظروف شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را روی بشقاب ها قرار دهید. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت زیاد به جوش آورید. بعد از جوش آمدن سرکه را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر به جوشاندن مواد ادامه دهید و گوجه های گیلاسی را بشویید و دو طرف آن را با چنگال سوراخ کنید. سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوجه فرنگی ها را به ظرف های شیشه ای منتقل کنید. فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید. مخلوط آب و سرکه را داخل شیشه ها بریزید و درب آن ها را محکم ببندید.تا زمانی که ماریناد ببندد در جای خنک نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گیلاس

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …