طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

درست کردن کیک پودینگ فنجانی, مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی: 2 عدد تخم مرغ، 1 پیمانه شکر (70 گرم)، شیر نصف لیوان، روغن مایع (80 گرم)، آرد، 1/5 فرانسوی فنجان یا فنجان شیرینی پف دار، کاکائو (در صورت تمایل) 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2.5 قاشق چایخوری وانیل 5 گرم طرز تهیه کیک فنجانی: تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود، سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را الک کنید و اضافه کنید. خمیر کیک را مخلوط کنید، آماده است، مایه کیک آماده شده را تا نصف فنجان پر کنید. فنجان ها را در قابلمه قرار دهید. نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید تا بعد از جوش آمدن آب داخل لیوان ها نپاشد، یک پارچه یا دستمال کاغذی بگذارید و در قابلمه را ببندید. بعد از نیم ساعت یا حتی زودتر پخته می شود، بعد از مدتی با انگشت دست بزنید و متوجه می شوید که آماده است یا نه. (با آزمایش با خلال دندان می توانید متوجه شوید که پخته شده است).مواد لازم برای پودینگ : 2 لیوان شیر، 1 پیمانه شکر، 4 قاشق غذاخوری آرد، 80 گرم شکلات تلخ، 80 گرم شکلات شیری، طرز تهیه پودینگ: به جز شکلات، همه مواد را با هم مخلوط کرده و مدام هم بزنید. و بپزید (تا غلیظ و غلیظ شود) بعد از پخت گاز را خاموش کنیدشکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزئین کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …