طرز تهیه شیرینی انگشت پیچ همدان

انگشت پیچ همدان, دستور پخت حلوا انگشت پیچ, انگشت پیچ همدانی انگشت پیچ یک شیرینی و سوغات سنتی همدانی است که طعمی شبیه به پیچترز و قوام آن شبیه به عسل است. انگور فرنگی 130 ساله است و اگر طعم انگور فرنگی را دوست دارید حتما طعم انگور فرنگی را دوست خواهید داشت. آنگو پیچ شیرینی و سوغاتی سنتی همدانی است که مایع و غلیظ مانند عسل است. به انگشت پیچ نیز معروف است. مزه آن شبیه گز است اما صاف و بدون مغز است، اگر طعم گز را دوست دارید حتما انگشت پیچ را دوست خواهید داشت. قنادی ها معمولاً از مخلوط سفیده تخم مرغ، گزنگه، شکر و آب، عسل سفید یا عسل سفید درست می کنند و آن را مخلوط می کنند تا ظاهری سفت و حالتی شبیه عسل پیدا کند. انگشت پیچ همدانی از مخلوط کردن سفیده تخم مرغ با شربت غلیظ درست می شود. طرز تهیه پیچ شست بسیار ساده است اما نیاز به حوصله، زمان و هم زدن زیاد دارد. علاوه بر گلاب، می توانید از اسانس هل یا دارچین برای خوش طعم کردن گردن انگشتتان استفاده کنید.قدمت آنگو پیچ به 100 تا 130 سال می رسد و یکی از محبوب ترین سوغاتی های شهر همدان به شمار می رود.تهیه انگشت هلو در منزل کار آسانی است و شما می توانید با مطالعه آموزشی که در ادامه مطلب ارائه می دهیم، این دسر خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در بین کودکان را با کمی حوصله و صرف وقت تهیه کنید. این سوغاتی های معروف همدان عمدتاً در ماه رمضان پوشیده می شوند. طرز تهیه حلوای انگشت پیچ, انگشت پیچ, حلوای انگشت پیچ سوغات همدان انگشت پیچ، همدان، مواد لازم شکر 1 کیلوگرم، سفیده تخم مرغ، 3 عدد آبلیمو، 1/8 قاشق چایخوری گلاب، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم  طرز تهیه همدان طرز تهیه ی نخ حمدانی شکر را در قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و به آن اضافه کنید تا 1 بند انگشت از شکر بیشتر شود و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید شکر در آب حل شود و بجوشانید تا شربت شود. ضخیم و کاملا الاستیک می شود. برای تست غلظت شربت، شربت را به آرامی از بالا با قاشق بریزید، اگر شربت به صورت پیوسته داخل قابلمه بریزد یعنی به غلظت لازم رسیده است. جوهر لیمو را به شربت اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید شربت به اندازه ای خنک شود که سفیده ها نپزد. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کند و فرم بگیرد و به شربت اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست و سفید و کشدار شوند و به قوام عسل برسد.گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید، در صورت تمایل می توانید از جوهر هل یا پودر دارچین برای طعم دادن استفاده کنید. برای تزیین انگشت حلقه می توانید از انواع آجیل و پودر دارچین استفاده کنید. از آنجایی که بیشتر از شکر تشکیل شده است، بهتر است هیچ آجیلی که نیازی به جویدن ندارد و از دندان عبور نمی کند، اضافه نکنید.  را در شیشه دربسته در یخچال نگهداری کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …