طرز تهیه شکلات فندقی در منزل


طرز تهیه شکلات فندقی, شکلات فندقی در خانه با مخلوطی از 4 غذای بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از آن خسته نخواهید شد. در مرحله بعد، طرز تهیه شکلات فندقی با زنجبیل و جوهر آلبالو را یاد می گیرید مواد لازم: فندق 3/4 فنجان (113 گرم) آلبالو خشک بدون هسته 1/3 فنجان زنجبیل آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ (درصد شیرین تا تلخ) شکلات به مزه ( 170 گرم) طرز تهیه: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) روشن کنید، فندق ها را روی صفحه صاف بگذارید و فر را به مدت 20 دقیقه با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید. در این مدت چندین بار فندق ها را هم بزنید تا دو طرف آن برشته شود (می توانید فندق ها را در تابه ای روی آتش گاز قرار دهید و برشته کنید). حالا فندق ها را روی حوله بگذارید. به قطعات بزرگ خرد کنید. حالا فندق خشک را با هم مخلوط کنید. گیلاس و زنجبیل با هم در یک کاسه. شکلات ها را در مایکروویو قرار دهید یا بجوشانید تا کاملا ذوب شوند. حالا شکلات آب شده را روی مواد داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید. مخلوط کردن.حالا مخلوط به دست آمده را سریع روی یک ورق فویل یا ژله بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.بعد از یک ساعت شکلات را به قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید. .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …