طرز آرد سلف رایزینگ در خانه

طرز تهیه آرد سلف رایزینگ,آرد سلف رایزینگ خانگی

آرد سلف رایزینگ Self-Rising در واقع نوعی از آرد می باشد که خودش به تنهایی پایان مواد لازم برای پف دادن به کیک را دارد و اگر در دستوری جمله شده باشه از این آرد استفاده کنید نمیتونید آرد سفید معمولی را به تنهایی جایگزینش کنید. نیازی هم نیست برای یه کیک یا مافین که میخواهید درست کنید آرد سوا بخرید چون به آسودگی میتونید خودتون تو خونه درستش کنید.

چون میدونم خیلی از افراد وقتی یه دستور را میخونند، تا ببینند توش چیزی است که توی خونه ندارند بی خیال درست کردنش میشند برای همین به صورت یه پست جداگانه نوشتم که از این به بعد اگه جایی دستور کیکی را با این نوع آرد دیدید با خیال آسوده تا ته دستور را بخونید و بی خیالش نشید.

مواد لازم :

آرد سفید 1 پیمانه
 بیکینگ پودر 1 و 1/2 ق چ
* نمک kosher salt 1/4 ق چ

 

* اگر از نمک معمولی Desk salt استفاده میکنید 1/8 ق چ

طرز تهیه :
یعنی به ازای هر پیمانه آرد سلف رایزینگ شما نیازبه مقادیری که ذکر شد دارید و اگر در دستور مقدار آرد بیشتر بود این مواد را به همان اندازه افزایش کنید.

طرز تهیه آرد سلف رایزینگ,آرد سلف رایزینگ خانگی

ابتدا یک پیمانه آرد بردارید و بهتره که آرد را قاشق قاشق افزایش کنید و در آخر یه ضربه ای هم به پیمانه بزنید تا هوای اضافی گرفته بشه و بعد از اینکه یک پیمانه آرد اندازه گرفتید به اندازه 2 قاشق چایخوری از روی آرد بردارید یعنی به یه کم کمتر از یک پیمانه آرد نیاز داریم و بعد نمک و بیکینگ پودر را افزایش کنید و همه مواد را مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن

این آردی که درست شد همون آرد سلف رایزینگ است.

منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …