طرز رویه کیک سه سوته

طرز تهیه رویه کیک,تهیه رویه کیک بدون خامه

اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید این رویه را امتحان کنید درست کنید.

کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل هست که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید آسان. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!

مواد لازم برای دو و نیم پیمانه :

 شکر  یک و نیم پیمانه
 سفیده تخم مرغ ۲ رقم
 شیره ذرت  یک قاشق غذاخوری
 نمک کمی

طرز تهیه :
_ تمامی مواد را در کاسه بزرگ بریزید، سپس کاسه را روی آب در حال آرام جوش‌آمدن قرار دهید. کف کاسه نباید با آب ارتباط پیدا کند.

_ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ لحظه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

_ هم زدن را به مدت ۷ لحظه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ مساوی حجم بگیرد. پس از این که کاملاً  خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده هست، تزیین کنید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز نان خامه ای خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …