طرز تهیه مربای کدو سبز به روشهای مختلف

مربای کدو تنبل سبز, آموزش مرحله به مرحله مربای کدو سبز, روش تهیه مربای کدو سبز

طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون لیمو با عطر و طعم عالی

مربای کدو حلوایی یک مربای متفاوت و خوشمزه است که می تواند سفره صبحانه و شام شما را تزیین کند. اگر از مرباهای معمولی خسته شده اید بهتر است این مربای کدو سبز خوشمزه و شیک را امتحان کنید. مربای کدو سبز یکی از مرباهای لذیذی است که می تواند در وعده صبحانه و شام شما جزء اصلی باشد. طرز پخت مربای کدو سبز بسیار ساده است و می توانید مربای کدو سبز را با لیمو، مربای کدو سبز بدون آهک و مربای کدو سبز رنده شده را تهیه کنید. برای تهیه مربای کدو حلوایی معمولا از آب لیموترش استفاده می شود تا بافت نهایی مربا تردتر شود اما اگر تمایلی به استفاده از لیمو ندارید می توانید از طرز تهیه مربای کدو سبز بدون لیمو استفاده کنید. مربای کدو حلوایی مواد لازم مربای کدو حلوایی: شکر 1 کیلو، گلاب 500 گرم، آبلیمو نصف پیمانه، لیموترش یک لیوان، هل له شده یک کیلوگرم، 1 قاشق غذاخوری، روش تهیه مربای کدو سبز, آموزش مربای کدو سبز, دستور مربای کدو سبز طرز تهیه مربای کدو سبز
آب و لیموترش را مخلوط کنید. و کنار بگذارید تا جا بیفتد. درب آن را بردارید.کدوها را با پوست به شکل دلخواه برش بزنید یا دور آن ها را ببندید و با کاتر دلخواه برش بزنیدکدوها را از روی قابلمه داخل آب بریزید و یک روز کامل استراحت دهید و کدوها را آبکش کرده و بشویید و در آب سرد بگذارید و یک روز دیگر استراحت دهید. در این مدت چند بار آب کدوها را عوض کرده و بشویید. شکر را با 3 لیوان آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. کدوها را به شربت اضافه کنید و بگذارید بجوشد. ته مربا را بردارید. در آخر هل و گلاب را اضافه کرده و آبلیمو را اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد و حرارت را خاموش کنید. مربای کدو سبز را پس از سرد شدن در ظرف تمیز و دربسته در یخچال نگهداری کنید. مربای کدو سبز به شکل گل مواد لازم مربای کدو سبز به شکل گل کدو سبز 500 گرم لیموترش نیم کیلوگرم آب سرد 1/5 لیتر (6 فنجان) شکر 700 گرم آب 1 لیتر (4 فنجان) دانه هل 1 قاشق چایخوری عصاره لیمو 1/4 قاشق چایخوری گلوکز 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای کدو سبز, نحوه پخت مربای کدو سبز, مربا کدو سبز رنده شده طرز تهیه مربای کدو حلوایی
شکل به کمک پوست کن از طول به ورقه های نازک برش داده و هر برش را با شربت گلاب بپیچید و لیموترش را با 1.5 لیتر آب سرد مخلوط کرده و هم بزنید. تا حل شود، سپس صبر کنید تا کاملا ته نشین شود.آب شفاف را از لیمو جدا کرده و روی شکوفه های کدو حلوایی بریزید و 10 تا 12 ساعت صبر کنید.آبلیمو را دور بریزید و کدوها را در آب سرد قرار دهید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید. شکر و 1 لیتر آب را در قابلمه مناسبی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، کدوها را در شربت قرار دهید و 20-25 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا کدوها شفاف شوند و شربت غلیظ شود. آبلیمو و گلوکز را به مربا اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید و شعله را خاموش کنید تا مربا خنک شود. مربا کدو سبز رنده شده, مربای کدو سبز بدون آهک, مربای کدو سبز به شکل گل مربای کدو سبز بدون لیمو
مربای کدو سبز بدون آهک مواد لازم مربای کدو سبز بدون آهک کدو سبز 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آب 700 میلی لیتر اسید سیتریک 1/2 قاشق چایخوری آموزش مرحله به مرحله مربای کدو سبز, روش تهیه مربای کدو سبز, آموزش مربای کدو سبز مربای کدو سبز

طرز تهیه مربای کدو سبز

مربای کدو سبز بدون آهک. در قابلمه ای روی آن ها را با شکر بپوشانید و در ظرف بریزید و حداقل یک روز در یخچال استراحت دهید. بعد از یک روز شکر جذب کدوها می شود. حالا آب را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید. در پایان پخت، اسید سیتریک را اضافه کنید و بعد از چند قطره حرارت را خاموش کنید. .آموزش مربای کدو سبز, دستور مربای کدو سبز, مربای کدو سبز مربای کدو حلوایی رنده شده مربای کدو سبز رنده شده مواد لازم مربای کدو سبز رنده شده کدو سبز 1 کیلویی شکر 3پرتقال 5 پیمانه پوست پرتقال رنده شده 3 عدد 1 قاشق غذاخوری آموزش مرحله به مرحله مربای کدو سبز, روش تهیه مربای کدو سبز طرز تهیه مربای کدو حلوایی رنده شده

کدو سبز را با پوست درشت رنده کرده و در قابلمه ای بریزید و روی آن شکر بپاشید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر را گرفته و آب آن خارج شود، قابلمه را روی آتش بگذارید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد. حرارت را خاموش کنید و 3 ساعت صبر کنید تا خنک شود. پرتقال ها را پوست گرفته و پوست دنده های داخلی آن را جدا کرده و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود و دوباره 15 دقیقه بجوشانید تا پرتقال ها کاملا آبدار شوند. مرحله در صورت تمایل می توانید پوست پرتقال رنده شده را به مربا اضافه کنید (فقط پوست پرتقال را رنده کنید). .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا انجیر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …