طرز تهیه موهیتو حرفه ای با طعم های مختلف

خواص موهیتو , طرز تهیه موهیتو اصل , طرز تهیه انواع موهیتو طرز تهیه موهیتو

طرز تهیه نوشیدنی موهیتو اصل

موهیتو یک نوشیدنی تابستانی خنک و مطبوع است که در اصل از ترکیب دو طعم لیمویی و نعنایی موهیتو به انگلیسی Mojito یک نوشیدنی تابستانی خنک و مطبوع است که به صورت اصیل تهیه می شود. از ترکیب دو طعم لیمو و نعناع و بسته به ذائقه فرد می توان میوه ها و نوشیدنی های دیگر را اضافه کرد. مهد این نوشیدنی هاوانا در کوبا است. کوکتل موهیتو یکی از بهترین گزینه ها برای جایگزینی نوشابه برای غذا موهیتو لیمو و نعناع است: مواد لازم برای موهیتو لیمو و نعناع اصلی: آب، 3 فنجان شکر سفید، 1 و 1/2 فنجان برگ نعناع تازه، 2 فنجان. شربت لیمو، 2 لیوان آب لیمو، 1 پیمانه نوشابه یا آب گازدار 8 پیمانه لیمو ترش چند برش برای تزیین طرز تهیه موهیتو اصلی لیمو و نعناع در مایکروویو 2 لیوان آب را با شکر و مایکروویو به مدت 5 عدد مخلوط کنید. دقیقه نعنا را به آب اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.- شربت لیمو و آبلیمو و 1 لیوان آب باقیمانده را در یک پارچ بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید سپس شربت نعنای آماده شده را به مواد اضافه کنید. .- در انتها قبل از سرو آب گازدار به مواد اضافه کنید- موهیتو نعنا را با یخ و برش های نازک لیمو سرو کنید. موهیتو رستوران کلاسیک، مواد لازم برای موهیتو رستوران کلاسیک، شکر سفید، 1 قاشق غذاخوری لیموترش تازه، 2 برگ نعنا، چند برگ بزرگ، یخ، آب گازدار فراوان، نوشابه یا اسپریت، 1 قوطی طرز تهیه موهیتو رستوران کلاسیک، این روش درست کردن موهیتو بسیار ساده و سریع است. با مواد این دستور می توانید یک لیوان بزرگ نوشیدنی موهیتو بردارید، لیمو را با پوست بپیچید و شکر بریزید و برگ نعناع تازه را اضافه کنید و با ظرف مناسب کمی مواد را بزنید تا آب آن گرفته شود. پوست لیمو و نعنا را بریزید. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس صاف کنید، مقدار زیادی یخ داخل نوشیدنی بریزید و اسپرایت را اضافه کنید، موهیتو نعنا را با برش های نازک لیمو و برگ نعناع تازه سرو کنید.موهیتو به سبک کافه تریا مواد لازم برای یک موهیتو کافه تریا حرفه ای برای 2 نفر نعنای تازه 10 شاخه لیمو ترش 4 عدد پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری آب گازدار 1 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوری یخ خرد شده 1.5 لیوان طرز تهیه ی حرفه ای قهوه موهیتو طرز تهیه انواع موهیتو , طرز تهیه موهیتو کافی شاپی , موهیتو طرز تهیه موهیتو قهوه Shopilimadres ها از وسط نصف می شوند، آب آنها را با دست گرفته و در مخلوط کن می ریزیم.شکر و پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید (فقط قسمت رنگی پوست لیمو را رنده کنید) برگ های نعنا را اضافه کنید. سپس تکه های یخ را اضافه می کنیم و هم می زنیم و روی مخلوط آب گازدار می ریزیم. اگر آب گازدار در دسترس ندارید، می توانید از آب سرد معمولی استفاده کنید. حالا مواد را کاملاً مخلوط کرده و در 2 لیوان بزرگ بریزید و با نعناع موهیتو انار برای شب یلدا تزئین کنید. چهار قاشق غذاخوری به مقدار لازم آب گازدار به مقدار لازم طرز تهیه موهیتو انار برای شب یلدا اموزش موهیتو انار,خواص موهیتو , درست کردن موهیتو طرز تهیه موهیتو انار
برای تهیه این موهیتو انار شیک و خوشمزه ابتدا یک لیوان بلند انتخاب کنید و چهار قاشق غذاخوری انار قرمز بریزید. دانه ها را در آن وارد می کند. در مرحله بعد برگ های نعناع خرد شده را به دلخواه اضافه کنید سه ورقه لیمو با پوست به لیوان اضافه کنید. شربت شکر را به مواد اضافه کنید.می توانید مواد را کمی در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا با هم مزه دار شوند و یا برای آماده شدن سریعتر کمی با یک دسته چوبی کوچک بزنید تا طعمشان در لیوان آزاد شود.در پایان 4 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی قبل از سرو یخ و آب گازدار را در لیوان بریزید و بنوشید موهیتو توت فرنگی مواد لازم موهیتو توت فرنگی شکر یا شربت 1 تا 2 قاشق غذاخوری برگ نعناع 4 تا 6 عدد 4 عدد توت فرنگی بزرگ خرد شده 1 عدد لیمو ترش بزرگ 2/ آب با آب گازدار یا معدنی 500 سی سی یخ خرد شده یا مکعبی 4 عدد طرز تهیه موهیتو توت فرنگی Ferengi کوکتل شما بسیار شلوغ به نظر می رسد. شکر، نعناع، ​​آب نصف لیموترش و توت فرنگی های خرد شده (در 4 قسمت) را به لیوان اضافه کنید، با پشت قاشق یا پتک چوبی، مواد را داخل لیوان فشار دهید تا عصاره به خوبی جذب شود. در نهایت یخ اضافه کنید و آب گازدار به مواد اضافه کنید و موهیتو خود را با توت فرنگی و برگ نعنا تزئین کنید.هندوانه موهیتو مواد لازم هندوانه موهیتو هندوانه 2 فنجان برگ نعناع تازه 12 لیمو 1 قوطی نوشابه 1 لیوان یخ 1 لیوان لیمو و نعناع و هندوانه مقداری برای تزئین طرز تهیه موهیتو هندوانه اموزش موهیتو هندوانه , خواص موهیتو , درست کردن موهیتو طرز تهیه موهیتو هندوان
ه هندوانه را برش داده و آن را جدا کنید. دانه.یک لیموی تازه را هم پوست بگیرید. هندوانه، لیمو، نعناع و یخ را در مخلوط کن بریزید و بگذارید کاملا مخلوط شوند و بافتی مانند یخ در بهشت ​​به دست بیاورند. نصف لیوان را با مخلوط موهیتو هندوانه پر کنید و روی آن را با گاز پر کنید. اب. برای تزیین موهیتو می توانید از مقداری برگ نعناع، ​​برش های لیمو یا هندوانه به دلخواه استفاده کنید. به دلیل شیرینی هندوانه نیازی به افزودن شکر به این نوشیدنی نیست اما اگر طعم شما شیرین تر است می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر به نوشیدنی خود اضافه کنید. موهیتو بلوبری: موهیتو بلوبری مواد لازم نعناع تازه به میزان لازم آب لیمو، آب 1 لیمو (برای هر لیوان نوشیدنی) 1 شربت زغال اخته (برای هر لیوان نوشیدنی) 1/4 فنجان سودا 240 گرم شربت ساده یا لیمو (برای هر لیوان) نوشیدنی 60 گرم زغال اخته تازه، 1 پیمانه شکر، 1 لیوان آب، 1 پیمانه طرز تهیه موهیتو بلوبری برای تهیه شربت زغال اخته تازه، شکر و آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. و شکر در آب حل می شود سپس حرارت را خاموش کنید تا از روی حرارت بردارید.مخلوط آب و شکر را در مخلوط کن بریزید و زغال اخته تازه را اضافه کنید و کمی مخلوط کنیدتا کمی صاف شود اما هنوز تکه های میوه باقی بماند. شربت آماده شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. قبل از درست کردن موهیتو تکه های میوه ای که در بشقاب مانده است را جدا کرده و برگ های نعنا را در لیوان بریزید و لیمو را روی آنها فشار دهید و با دسته قاشق چوبی یک چهارم پیمانه شربت را بزنید. تهیه شده. AID را به همراه دلستر و آب گازدار به مواد اضافه کنید. موهیتو چند رنگ مواد لازم برای موهیتو رنگارنگ آب برای کلم یخی 3 لیوان شکر 1 پیمانه معادل 200 گرم کلم بنفش 85 گرم آب برای بستنی لیمویی 1 و نیم لیوان آب لیمو نصف فنجان معادل 120 میلی لیتر نعناع تازه 10 برگ مولتی کالر طرز تهیه mojito طرز تهیه ی موهیتو, شربت موهیتو چند رنگ, شربت موهیتو موهیتو، رنگ های مختلف کلم و آب را روی آتش بگذارید و بگذارید بجوشد، صاف کنید و آب آبی را رزرو کنید، آب کلم را در سطل یخ ریخته و به مدت 6 ساعت تا یک شب در فریزر قرار دهید. ۱ پیمانه آب کلم را که در تابه ذخیره کرده اید با شکر مخلوط کنید و صبر کنید تا بجوشد و شکر حل شود.آبلیمو را با 1/2 پیمانه آب مخلوط کرده و در قالب یخ بریزید و حداقل 6 ساعت در فریزر قرار دهید.یخ آبی را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا بافت یخ کاملا به آسمان برسد سپس داخل لیوان بریزید و مخلوط کن را کاملا بشویید. سپس آب لیمو یخ زده را با نعنا در مخلوط کن مخلوط کنید. یخ لیمو پودر شده را روی یخ آبی در یک لیوان بریزید. شربت کلم را داخل لیوان بریزید و با یک برگ نعناع لیمو تزئین کنید. نکات لازم برای ساخت موهیتو – برای استایل. برای تهیه موهیتو بدون آب گازدار نیازی به دستور پخت جدید ندارید. در هر یک از روش های بالا به جای آب گازدار می توانید آب معمولی اضافه کنید. – برای تهیه موهیتو بلو می توانید از ترکیب شربت کلم و لیموترش استفاده کنید تا به رنگ دلخواه برسید – برای تهیه موهیتو با طعم نارگیل می توانید به یک یا دو لیوان موهیتو 30 گرم عصاره نارگیل اضافه کنید. – به طور معمول در مدل کافه تریا لیموها را با پوست داخل مخلوط کن می ریزند تا رنگ موهیتو تیره و طعم آن قوی تر شود. – اگر تلخی پوست لیمو را دوست ندارید، می توانید آبلیمو را گرفته و به مواد اضافه کنید. – میزان نعنا در موهیتو سلیقه ای است و می توانید با توجه به ذائقه خود آن را کم یا زیاد کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشي زو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …