طرز تهیه مربا انجیر

طريقه درست كردن مرباي انجير,درست کردن مربا انجیر طرز تهیه مربای انجیر
مربای انجیر یکی از مقوی ترین مرباهایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه ۲ طرز تهیه مربای انجیر را آموزش داده ایم. این مربا را در فصل تابستان به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید طرز تهیه مربای انجیر به روش اول: مواد لازم برای تهیه مربای انجیر: انجیر سبز 1 کیلو شکر 280 گرم هل 2 عدد چوب دارچین به اندازه 1 انگشت 1/ 3 فنجان عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری آب لیمو 1/4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده طرز تهیه مربای انجیر: برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط ​​که نه خیلی نرم و نه خیلی غلیظ هستند استفاده کنید.سبزی ها انجیرها را خوب بشویید. . و سعی کنید آن ها را آبکشی کنید آنقدر کوتاه نکنید که پوست شکافته شود. انجیرهای شسته شده را کاملا خشک کنید. انجیر و شکر را کنار هم در ظرف لعابی ریخته و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود. بعد از حل شدن انجیرها با شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. 15 دقیقه حرارت دهید تا پخته شود. باید مراقب باشید مربا نریزد.در این مدت هنگام جوشاندن انجیر، تمام کفی که روی انجیر ظاهر می شود را با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.بعد از 15 دقیقه جوشیدن، دارچین و هل را اضافه کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. در مرحله بعد داخل مربای انجیر یک سوم پیمانه آب جوشیده بریزید و بگذارید 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد و در آخرین لحظات پخت، آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید. بگذار استراحت کند به مدت 5 دقیقه با بقیه مواد بجوشانیم، مربای انجیر ما در 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را به دست آورد. بعد از خنک شدن می توانید آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.* اضافه کردن چوب دارچین، هل و عصاره وانیل برای عطر مربای انجیر است، اگر طعم یکی از آنها را دوست ندارید، می توانید زعفران بر روی طعم مرباها و همچنین رنگ آنها موثر است.* استفاده از آبلیمو در مرباها برای جلوگیری از شیرین شدن مرباها است.مرباانجیر,مربا انجیر طرز تهیه مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر به روش دوم: مواد لازم برای مربای انجیر: 1 کیلو شکر، 700 گرم آب، 1 لیوان آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری گلاب، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای انجیر: شکر و آب را در قابلمه بزرگی بریزید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود سپس انجیر را به این شیره اضافه کنید.اجازه دهید مربا حدود 30-15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و انجیر نرم شود سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. در صورت تمایل زعفران آماده شده را بریزید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود. نحوه درست کردن مربای انجیر,طرز تهیه ی مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر

برای تهیه مربای انجیر: بهتر است از انجیرهای نه چندان درشت برای تهیه مربا استفاده کنید و از انجیرهایی که نه خیلی نرم و نه سفت هستند، انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه است. هنگام پخت حرارت دهید تا مربا سر نزند مربای انجیر را می توان به صورت کامل یا خرد شده استفاده کرد. اگر می خواهید انجیرها را خرد کنید، آب آن را به جوش بیاورید و در چند دقیقه آخر انجیر را اضافه کنید. چون زود له می شوند اگر دانه های انجیر در حین پخت وارد آب مربا شد می توانید بعد از پخت انجیرها را جدا کنید و آب آن را صاف کنید سپس انجیرها را در آب صاف شده بریزید اما اگر اشکالی ندارد نه همان سرویس.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لبو و ترب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …