طرز تهیه مربا زرشک

طرز پخت مربا زرشک

مواد لازم :

زرشک 1 کیلو
شکر 1/5 کیلو
هل 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای آب‌کشیدن زرشک این میباشد که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود . ) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد . زرشک را در شیره بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید . بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده میباشد .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گل گاوزبان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …