طرز تهیه مربا شلیل

نحوه درست کردن مربا شلیل, مواد لازم برای تهیه مربا شلیل طرز تهیه مربای شلیل

مواد لازم برای تهیه مربای شلیل: 1 کیلوگرم شلیل، 800 گرم شکر طرز تهیه مربای شلیل: ابتدا شلیل ها را بشویید و خوب خشک کنید، سپس پوست بگیرید و به اندازه های دلخواه برش دهید (سعی کنید با شلیل شلیل ها را در قابلمه بریزید و روی آن شکر بپاشید و بگذارید حداقل 20 ساعت در یخچال بماند سپس روی حرارت مناسب قابلمه قرار دهید و بگذارید بجوشد وقتی کف به جوش آمد کف می کند. مربا را بردارید تا مربا خوش رنگ تر شود، کم کم وقتی جوش آمد شهد آن تغییر رنگ داده و رنگین تر می شود، وقتی آب مربا کم شد و تقریباً به قوام خود رسید، حرارت را خاموش کنید و بگذارید. یک شب در همان قابلمه در آشپزخانه قرار دهید، سپس در یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …