طرز شیرینی نارگیلی ساندویچی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساندویچی,شیرینی نارگیلی ساندویچی مخصوص عید فطر این دسر خوش طعم را برای عید سعید فطر تهیه کنید و نوش جان کنید مواد لازم: سفیده تخم مرغ درشت 5 عدد نمک وانیل یک قاشق چایخوری نارگیل رنده شده 1 قاشق چایخوری شکر 430 گرم مربای تمشک یا توت فرنگی 250 گرم روش 150 طرز تهیه: دمای فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید، سطح داخل ظرف را کمی چرب کنید و روی آن را با کاغذ روغنی یا فر بپوشانید. آنها باید حدود 2 اینچ از گوشه های ظرف آویزان شوند تا بتوانید به راحتی آب نبات را جابجا کنید. سفیده ها را با نمک و وانیل بزنید تا کف کند. سپس شکر و نارگیل را به آنها اضافه کنید. اضافه کنید و با لیسک چوبی خوب مخلوط کنید. قاشق بزنید تا خوب مخلوط شود.نصف مخلوط نارگیل را در ظرفی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. آن را با قاشق فشار دهید تا کاملا فشرده شود و سطح آن صاف شود. روی آنها را با مربا بپوشانید سپس مخلوط نارگیل را روی آن بریزید تا مربا کاملاً در مخلوط نارگیل قرار گیرد. سطح خمیر را با قاشق صاف کنید تا یکدست شود و خمیر را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کمی طلایی شود.صبر کنید تا کوکی ها کاملا خنک شوندسپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود کوکی ها کمی سفت تر شوند و راحت تر از تابه خارج شوند. با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های ظرف آویزان شده اند آنها را از ظرف خارج کنید. آنها را با چاقوی دندانه دار به صورت مربع یا مثلث برش دهید تا ساندویچ نارگیل درست شود.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز حلوای آلبالوی خوش رنگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …