طرز تهیه مربا آووکادو

تفاله آووکادو را با قاشق خرد کنید و در ظرفی جداگانه بگذارید، در صورت تمایل می توانید تفاله آووکادو را نگینی خرد کنید، شکر، آووکادو، آب و آبلیمو را در قابلمه ای مخلوط کنید و بگذارید بماند. روی حرارت ملایم به مدت 3 ساعت بگذارید تا آووکادو کاملا نرم شود و سپس 45 دقیقه بجوشانید تا آب آن کشیده شود و خالص و خمیر مایه شود. حرارت را خاموش کنید و مربا را پس از سرد شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش رشته با سبزی خشک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …