طرز تهیه کیک ارده و کنجد

درست کردن کیک ارده و کنجد,نحوه درست کردن کیک ارده و کنجد طرز تهیه کیک ارده و کنجد

مواد لازم برای کیک ارده و کنجد: یک لیوان و یک چهارم آرد، یک پیمانه شکر، 3 عدد تخم مرغ، نصف لیوان آرد، نصف لیوان شیر، نصف پیمانه کنجد. ، روغن مایع نصف پیمانه، وانیل، چند قطره بیکینگ پودر، یک قاشق مرباخوری طرز تهیه کیک ارده و کنجد: فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. آرد را با بکینگ پودر الک کنید. کف تابه را چرب کرده و آرد پاشیده و حدود 1 قاشق غذاخوری کنجد روی آرد بپاشید. یا می توانید روی کاغذ روغنی را با چند قطره روغن چرب کنید و سپس روی کاغذ روغنی کنجد بپاشید. زرده را از سفیده جدا کرده و با همزن بزنید تا از ظرف نیفتد. زرده را با شکر و وانیل بزنید تا کرمی و کشدار شود. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا همزن را کنار بگذارید و سفیده را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر مخلوط کنید و در آخر آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و دوباره به صورت دورانی مخلوط کنید. زیاد مخلوط نکنید تا پفک جمع نشود. مواد را در قالب بریزید و کنجد را روی کیک بپاشید.قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.مدت زمان پخت این کیک حدود 50 دقیقه است، بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان در وسط کیک بچسبانید، اگر مواد چسبید اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بپزد. کیک ارده یکی از خوشمزه ترین کیک هاست حتما امتحان کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان پنجره ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …