طرز تهیه نان پنجره ای

پخت نان پنجره ای, مواد لازم برای تهیه نان پنجره ای طرز تهیه نان پنجره ای

شما به جای خرید شیرینی برای جشن شب یلدا، سعی کنید خودتان نان پنجره ای را بپزید. نان پنجره ای یکی از شیرینی های کهن ایرانی است و با توجه به اینکه پخت آن مانند سایر شیرینی ها است. آنها به مهارت زیادی نیاز ندارند، اکثر خانم های ایرانی حداقل یک بار پختن این نوع شیرینی را امتحان کرده اند. گلاب 3/1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد وانیل کمی پودر قند روی شیرینی ها طرز تهیه نان پنجره ای: ابتدا نشاسته، شیر و آب گل رز را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا روی کلوچه ها. نشاسته ها حل می شوند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را ببندید تا موادتان نیم ساعت در محیط استراحت کند، حالا روغن سرخ کردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.قالب را داخل روغن داغ قرار دهید تا داغ شود سپس قالب را تکان دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و داخل مواد قرار دهید (مواد به قالب نرسد) سپس قالب را در روغن داغ قرار دهید و آن را تکان دهید تا کاملا بپزد. هماهنگ شده است.(می توانید با کمک چنگال آن را بردارید). وقتی خنک شد پودر قند را الک کنید نکاتی برای تهیه نان پنجره ای:   قالب شما نباید کف قابلمه را لمس کند و باید شناور باشد.   وقتی کوکی ها سرخ شدند، آن ها را روی هم قرار ندهید زیرا باعث نرمی آن ها می شود. • موقع درست كردن شيريني قالب را از روغن خارج نكنيد، بايد هميشه داخل روغن باشد تا از روي حرارت نيفتد. آرد و نشاسته نمی نشیند • بعضی ها به جای پودر قند روی خمیر می پاشند و با مقداری پسته آسیاب شده و هل خرد شده مخلوط می کنند و روی نان پنجره ای می ریزیم، اگر دوست دارید رنگ آن زرد باشد، کمی زعفران به آن اضافه کنید. مواد تشکیل دهنده .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی مارچوبه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …