2 روش درست کردن تیتاب

پخت تیتاب بدون فر, طرز تهیه تیتاب خانگی طرز تهیه تیتاب در منزل (بدون فر)
مواد لازم برای تهیه تیتاب 3 عدد تخم مرغ آرد 1 لیوان شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم شکر سه چهارم لیوان شیرینی پودر 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه تیتاب بدون فر : ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود پنج دقیقه خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن 3 برابر شود. روغن و شیر و دوباره کمی مخلوط کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر را جداگانه اضافه کنید و بعد از سه بار هم زدن و الک کردن به مواد خود اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید نصف پیمانه خامه سفید را جدا کنید یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کنید بقیه مواد را پودر کرده و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه قهوه ای را در یک تابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه خمیر سفید را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و در قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید و خطوط دالبری درست کنید. سس سفید را به صورت قاشق غذاخوری روی مواد داخل ماهیتابه بریزید، تابه را نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا پنج دقیقه از طرف دیگر بپزد تا کمی برشته شود.در آخر وقتی کیک خنک شد آن را به شکل مستطیل های یکدست برش بزنید و خامه را بین آنها بریزید.طرز تهیه تیتاب,تیتاب خانگی طرز تهیه تیتاب در منزل (بدون فر)

مواد لازم برای تهیه تیتاب 3 پیمانه آرد 480 گرم تخم مرغ 8 عدد روغن مایع 1 لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 لیوان معادل 450 گرم بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق غذاخوری تیتاب مواد متوسط ​​: پودر 4 قاشق کاکائو نصف لیوان شکر معادل 110 گرم طرز تهیه تیتاب : ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و رنده شده میزنیم. پوست پرتقال تا کرمی و کشدار شود، سپس روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید، وقتی یکدست شد، شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، مخلوط آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده بودید اضافه کنید تا موادتان کم کم اضافه شود. و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم، قسمتی از خمیر کیک اسفنجی را کف سینی پهن می کنیم و در فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم می کنیم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا کمی بپزد.سپس آن را از فر خارج کرده و قسمتی از مخلوط مواد را در وسط روی تمام سطح آن پخش کنید و به مدت 5 دقیقه در قسمت پایینی فر قرار دهید (یا می توانید گریل را روشن کنید) البته شما باید مراقب باشید که شکر نسوزد.سپس سینی را از فر خارج کرده و قسمت دیگری از مایه کیک را روی سطح آن پخش کنید، فقط باید مراقب باشید شکر و کاکائو با هم مخلوط نشوند و سپس فر را با دمای 140 درجه گرم کنید و دوباره به مدت 15 دقیقه بپزید. فر تا این لایه هم بپزد. و این کار را برای قسمت دوم لایه میانی و سپس برای قسمت سوم پوسته پای انجام دهید و در آخر پای را با خلال دندان یا چنگال تست کنید. اگر چیزی به آن نمی چسبد، به این معنی است که تیتاب شما پخته شده است. اگر روی کیک طلایی بود ولی هیچی اگر نبود گریل را چند دقیقه روشن می کنیم تا طلایی شود سپس سینی را از فر خارج می کنیم و کاغذ روغنی را از روی کیک خارج می کنیم و برش می دهیم. اگر شکلات تخته ای داشت مقداری شکلات را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع آب کنید و در قیف بریزید و به هر شکلی که دوست دارید روی کیک بریزید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سپس بنوشید. it برای تهیه تیتاب: در صورت تمایل می توانید به مایه کیک کاکائو اضافه کنید و روی آن طرح شکلاتی سفید بزنید یا کیک خود را سفید کنید و نقش های روی آن کاکائویی باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ارده و کنجد

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …