درست کردن خیار شور به سبک آمریکایی

 

خیارشور

مدت زمانه تهیه: 60 لحظه
مدت زمانه سرد کردن: 3 تا 24 ساعت

مواد لازم:

خیار کوچک برش قطور داده شده 12 فنجان (در حدود 4 رقم)
پیازحلقه شده نازک 2 رقم
نمک پاک شده 2 قاشق غذا خوری
یخ خرد شده 4 تا 5 فنجان
شکر دانه دانه 3 فنجان
سرکه سیب 3 فنجان
دانه‌های خردل 2 قاشق غذا خوری
دانه‌های کرفس 2 چای خوری
زنجبیل تازه ورقه شده قطور 4 رقم

1. خیار شور:

این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش زیاد خوشمزه هست که کام شما را به هیجان خواهد ‌آورد. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این ترشی زیاد خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

2. انتخاب خیار

خیار‌های مناسب را انتخاب کنید و آنها را به خوبی شستشو دهید. خیارهایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.

3. افزایش کردن نمک و حلقه های پیاز

نمک سبب دو رنگه شدن خیارها می‌شود و جلوه ای ابری به آن می‌دهد.

4.سرد و سنگین

در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آنها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد. آنها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا 24 ساعت آن را به همین راه نگه دارید.


5. آماده سازی شربت

هنگامیکه خیارها در یخ می‌باشند شما شربت را تهیه کنید. این کار برای دادن مزه انتهایی به خیارها می‌باشد.برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانه‌های خردل، دانه‌های کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید. آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید 3 لحظه بدون درپوش بجوشد. آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.

بیشتر بخوانید:  فواید تغذیه زغال اخته

6. افزایش کردن شربت:

وقتی که خیارها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیارها از آب سوا شود. خیارها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچه‌ای به خیارها افزایش کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر هست از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن ردشدن نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود. برای عملکرد بهتر از صافی پارچه‌ای استفاده کنید.

7. حرارت دادن به خیارها

خیارها را حرارت دهید و اجازه دهید تا بجوشد. گهگاه آن را هم بزنید و مراقب پخت آن باشید.

8. ریختن خیارها در بطری

با یک ملاقه خیارها را داخل بطری‌های مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید. روی خیار‌ها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبه‌های بطری را با یک دستمال مرطوب پاکیزه کنید. درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آنها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …