آموزش تهیه ترشی بندری

آموزش تهیه ترشی بندری

مواد لازم:

تمرهندی یک بسته
موسیر 50 گرم
هویج 3 رقم
خیار 3 رقم
رب انار ترش 1 لیوان
بادمجان میانه 3 رقم
سیر 1 بوته
کرفس 3-2 شاخه
گل کلم 1 کیلو
فلفل سبز ریز 50 گرم
سیب زمینی ترشی 0/5 کیلو
ادویه ترشی 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال 5 رقم
آب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) 1 لیوان

 

طرز تهیه :

فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را سوا کنید.

گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

برگ های کرفس را سوا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت شکیبایی کنید تا آب اضافی آن برود.

موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و بخت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

بوته های گل کلم را از هم سوا کنید و به طور کامل ریز کنید.

سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ هست به بقیه مواد افزایش کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذا با سوسیس

ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط افزایش کنید.

مخلوط آماده شده را درون کاسه مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن افزایش کنید تا روی آن را بپوشاند.

نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …