طرز تهیه ترشي ليته

ترشی لیته

مواد لازم:

بادمجان يک کيلو
سبزي معطر پاک کرده نيم کيلو
فلفل دلمه ي سبز يک رقم
فلفل دلمه ي قرمز يک رقم
سير رنده شده يک قاشق سوپ خوري
فلفل سبز 50 گرم
هويج 3 رقم
کلم پيچ سفيد 250 گرم
سرکه يک کيلو
ادويه ي ترشي يک قاشق سوپ خوري
نعناي خشک يک قاشق غذاخوري
پونه ي خشک يک قاشق غذاخوري
زرد چوبه يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

– سبزي معطر حاوی مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و … هست که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.

– بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.

– سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم.

– کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز سریع را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير افزایش مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي سریع بود، مقدار آن را کمتر کنيد.

– سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

– سرکه را به همه ي مواد بالا افزایش کرده و مرتب هم مي زنيم. اکنون ترشي آماده هست.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گل پالدو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …