طرز تهیه مربای گل پالدو

درست کردن مربای گل پالدو, پخت مربا گل, مربای گل پالدو

مواد لازم :

شیر دو پیمانه
آب یک پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
گل محمدی ۱/۴ پیمانه
آرد نصف پیمانه

طرز تهیه :

آرد را حرارت دادن داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید بعد از ده لحظه گلمحمدی را به مخلوط افزایش کنید وقتی سفت شد شکر را همزمان که هم میزنیم درون مواد میریزیم تا کاملا سفت شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان چپاتی یا تابه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …