طرز تهیه آش شیله عدس

آش شیله آدس مقوی و خوشمزه یکی از آش های سنتی و خوشمزه آذربایجان شرقی به خصوص تبریز است. این سوپ بسیار سبک و آسان هضم است و گزینه بسیار مناسبی برای سرو سوپ یا در دوران نقاهت بیماری و سرماخوردگی است. آش عدس تبریز یکی از آش های ساده و سبک آذربایجان شرقی است که با برنج، عدس، بلغور، تره و پیاز تهیه می شود. این آش محلی آذربایجان شرقی بسیار سبک، خوشمزه و آسان هضم است و به عنوان یک پیش غذا در کنار سایر غذاهای محلی مانند کوفته تبریزی طبخ می شود. این سوپ سالم و خوشمزه را می توانید در دوران نقاهت خود استفاده کنید و یکی از بهترین و راحت ترین غذاهای آبکی برای سرماخوردگی به حساب می آید، مخصوصا اگر کنار آن لیمو بگذارید.طرز تهیه سوپ عدس آش شیله عدس آذربایجان شرقی, آش شیله عدس تبریزی, آش شیله عدس، آش عدس، مواد لازم برای آش عدس، نصف پیمانه پیاز، دو عدد گوجه فرنگی، 3 پیمانه آب مرغ، دو پیمانه آب، یک لیوان بلغور گندم، نصف پیمانه چغندر له شده، یک فنجان پیاز خرد شده نصف پیمانه ماهی خال مخالی فلفل به مقدار لازم چوب زرد به مقدار لازم  طرز تهیه شیله تبریزی, طرز تهیه شیله با نخود, آش شیله لپه سوپ عدس آذربایجان شرقی برنج را جداگانه خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.یک قابلمه بزرگ روی آتش بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید و پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید. عدس ها را آبکش کنید و به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید، صبر کنید تا عدس نیم پز شود. برنج آبکش شده و بلغور را اضافه کنید. تره فرنگی و پیازچه را اضافه کنید و سوپ را هر از چند گاهی هم بزنید تا ته آن نچسبد، وقتی برنج نرم شد پیاز و گوجه فرنگی را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا سوپ جا بیفتد. به جای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ و آب استفاده کنید. می توانید مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید و روی بشقاب را با جعفری تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …