طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی

طرزتهیه شیرینی ماکارون , مواد لازم شیرینی ماکارون , طرز تهیه کرم نعنایی شیرینی ماکارون طرز تهیه ماکارون حرفه ای
ماکارون یک کیک فرانسوی نرم و پف دار خوشمزه است که با مرنگ و پودر بادام تهیه می شود. ماکارون یک شیرینی فرانسوی نرم و لذیذ است که بلافاصله در دهان آب می شود. ماکارون ها بسیار شبیه مرنگ هستند و با تخم مرغ و پودر قند درست می شوند. درست کردن شیرینی ماکارونی نیاز به ترفندهای خاص و کمی تجربه دارد مواد لازم برای شیرینی ماکارونی: پودر قند 3/4 پیمانه یا 100 گرم پودر بادام 3/4 پیمانه (100 گرم) سفیده تخم مرغ 2 عدد نمک 1/4 پیمانه شکر گرانول یا 55 گرم (شکر دانه ریز ریز) مواد میانی: کره ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرم شکر پودری ۲/۳ پیمانه یا ۷۵ گرم رنگ ژلاتینی خوراکی به میزان لازم ساعت قبل از اینکه به دمای اتاق برسند دمای 140 درجه سانتیگراد را روشن کنید تا گرم شود. پودر قند و بادام را با هم مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم تا تکه های ضخیم آن جدا شود.سفیده ها را با نمک می زنیم تا پف کند.طرز تهیه شیرینی ماکارون , دستور شیرینی ماکارون , شیرینی ماکارون با ماکروفر طرز تهیه ماکارونی با شکر و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کاملا حجیم شوند و اگر کاسه را برگردانید نریزند.در این مرحله در صورت تمایل می توانید رنگ ژلاتینی خوراکی را به تخم مرغ اضافه کنید. هنگام رنگ کردن، مراقب باشید که کیک بعد از پخت 2-3 درجه تیره تر شود. مخلوط شکر و پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با قاشق یا کفگیر سفیده را به صورت دورانی به سفیده اضافه کنید و حدود 70 مرتبه هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. طرز تهیه کرم نعنایی شیرینی ماکارون , شیرینی ماکارون فرانسوی , ماکارون فرانسوی طرز تهیه شیرینی ماکارونی
خمیر ماکارونی را در قیف با بشکه ای به قطر 1 سانتی متر بریزید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر ماکارونی را به شکل مخروطی پهن کنید و روی سینی قرار دهید. ماکارون ها در طول پخت پخش می شوند، بنابراین فاصله زیادی بین آنها بگذارید. ورقه فر را به آرامی چند بار به زمین بکوبید تا اگر هوا زیر شیرینی ها بود بیرون بیاید، سپس بگذارید 20 دقیقه تا یک ساعت بماند و سطح ماکارون ها خشک و براق شود. اجازه دهید ماکارون ها به مدت 7-8 دقیقه در فر بپزند، در فر را باز کنید تا بخار از داخل فر خارج شود و 7-8 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا سطح ماکارون ها کمی سفت و بلند شوند.سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کلوچه ها کاملا خنک شوند.برای درست کردن خامه وسط ماکارون، کره نرم شده را هم بزنید تا کاملا پف کند، سپس در حین هم زدن شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پفکی و کرم رنگ شود. در این مرحله می توانید هر اسانسی که دوست دارید به کرم اضافه کنید. روی هر ماکارون نصف قاشق غذاخوری خامه بریزید و روی آن یک ماکارون دیگر بگذارید و با کمی فشار بچسبانید. بهتر است ماکارون نبات را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سپس بخورید. ماکارون فرانسوی , شیرینی ماکارون , طرز تهیه شیرینی ماکارون طرز تهیه کرم ماکارونی از نعناع

طرز تهیه ماکارونی کرم نعنا

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع شیرینی لوکوم ترکیه

برای تهیه کرم ماکارونی منته، 4 قاشق غذاخوری کره نرم شده را با 1/2 فنجان پنیر خامه ای یا ماسکارپونه مخلوط کنید تا یکدست شود. یک لیوان آب نبات نعناع را بزنید تا پودر شود و به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس خامه را در قیف بریزید و بین ماکارون ها را با این خامه خوشمزه پر کنید. شیرینی ماکارون را می توانید در ظرف دربسته تا 2 روز در یخچال و تا 2 هفته در فریزر نگهداری کنید.  ترفند برای تهیه کلوچه ماکارونی خوشمزه ترفندهایی برای درست کردن کلوچه های ماکارونی خوشمزه برای اینکه سفیده ها خیلی زودتر شکل بگیرند می توانید 1-2 روز قبل تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده ها را در ظرفی بریزید و بگذارید در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. اب.هنگام قرار دادن خمیر ماکارونی در سینی، قیف را به صورت عمودی نگه دارید تا خمیر بعداً واژگون نشود. اگر می خواهید سفیده زودتر ببندد، می توانید 300 گرم خامه تارتار را در حین هم زدن به سفیده ها اضافه کنید. اگر در خمیر ماکارون حباب هایی وجود داشت، می توانید قبل از استراحت با خلال دندان آن ها را بردارید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …