طرز تهیه کیک کروکمبوش فرانسوی


کروکمبوش فرانسوی, شیرینی کروکمبوش, شیرینی به صورت هرمی طرز تهیه کیک کروکمبوش خوشمزه و سنتی
کروکمبوش یک کیک عروسی سنتی فرانسوی است که از تعداد زیادی کیک به شکل هرمی تهیه می شود که طوری تهیه می شود که عروس و داماد صاحب فرزندان و نوه های زیادی شوند. کروکمبوش (به انگلیسی: Croquembouche) یک کیک عروسی سنتی فرانسوی است که از چسباندن نان‌های خامه روی هم به شکل هرمی تهیه می‌شود. کارامل یا کارامل برای چسباندن نان های خامه ای به یکدیگر استفاده می شود. به گفته فرانسوی ها، نوزادی در مزارع کلم به دنیا می آید، چون نان خامه ای شبیه کلم است، تهیه این کیک برای عروسی به معنای آرزوی داشتن فرزندان و نوه های زیاد برای عروس و داماد است. می گویند هر چه ارتفاع کیک بیشتر باشد زندگی بعد از عروسی رونق بیشتری خواهد داشت.کیک کرومبوش مواد لازم برای کیک کروکمبوش برای 28 تکه نان: آب سه چهارم فنجان معادل 175 میلی لیتر کره 6 قاشق چایخوری معادل 85 گرم نمک یک چهارم قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان معادل 125 گرم 4 عدد تخم مرغ درشت عکس اسفنج کرومبوش دسر فرانسوی کروکمبوش, آموزکروکمبوش, طرز تهیه کیک کروکمبوش مواد لازم برای تهیه خامه قنادی وانیلی شیر 1 پیمانه معادل 225 گرم نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر 6 قاشق غذاخوری معادل 100 گرم تخم مرغ درشت 1 زرده تخم مرغ درشت کره معادل 30 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای تهیه کارامل شکر 1 پیمانه معادل 225 گرم آبلیمو نصف قاشق چای خوری طرز تهیه کیک دسر فرانسوی کروکمبوش, کروکمبوش, طرز تهیه کیک کروکمبوش  طرز تهیه کیک کروکومبوشفر دمای 220 درجه سانتیگراد را روشن کنید تا گرم شود.کف ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. آب و کره و نمک و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و هر از گاهی هم می زنیم تا بجوشد و همه مواد حل شود. مواد را از روی حرارت بردارید و آرد را روی آنها الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود. دوباره مواد را روی حرارت متوسط ​​برگردانید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را از روی حرارت بردارید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا بیفتد. روی حرارت تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را با وردنه بزرگ به قیف منتقل کنید و روی سینی به قطر و ارتفاع 2.5 سانتی متر و با فاصله از خمیر پهن کنید. می توانید بدون قیف و با قاشق انجام دهید. یک انگشت را در آب فرو کنید و مرکز هر خمیر را کمی فشار دهید تا منحنی شکل بگیرد. نان های سنتی این کیک به شکل یک توپ با انحنای جزئی در وسط است. یک عدد تخم مرغ را با 1 پیمانه نمک مخلوط کنید تا یکدست شود و روی خمیر بمالید.خمیرها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شوند سپس دمای فر را روی 180 درجه قرار دهید و 20 دقیقه دیگر به پخت دسرها ادامه دهید تا رنگ آنها کاملا تغییر کند.شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند، اگر وقت داشتید می توانید شیرینی های خنک شده را در ظرف دربسته به مدت 1 شب در یخچال بگذارید و سپس با خامه پر کنید. طرز تهیه خامه شیرینی داخل کلوچه ها برای تهیه خامه شیرینی داخل کلوچه ها نشاسته ذرت را با یک چهارم پیمانه شیر حل کنید بقیه شیر را با شکر مخلوط کرده و حرارت دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند و به شیر و نشاسته اضافه کنید، یک سوم شیر داغ را به مواد سرد اضافه کنید و مدام هم بزنید، قابلمه شیر و شکر را به جوش بیاورید و همزمان مواد را سرد اضافه کنید. خیلی ریز به قابلمه اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد سفت و خامه ای شوند. وانیل را با مواد مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید، نایلون را روی خامه بگذارید تا به سطح خامه بچسبد و سریع خنک شود. خامه را داخل قیف بریزید. کنار کوکی ها را کمی باز کنید و داخل آن ها را پر کنید.طرز تهیه کارامل برای تهیه کارامل شکر و آبلیمو را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر در اطراف ظرف شروع به آب شدن کند و بخار آن بلند شود.در این صورت شروع به هم زدن کنید تا شکر کهربایی شود. کارامل را از روی حرارت بردارید و سریع شروع به چسباندن شیرینی ها به هم کنید. اگر می خواهید کارامل نچسبد می توانید آن را در بن ماری قرار دهید ته ظرف مورد نظرتان را با کلوچه به شکل دایره پر کنید تا هرم کوکی ها بلند شود، ته هر کیک را برای موارد زیر در کارامل قرار دهید. لایه ها و جای مناسب را روی لایه قبلی بچسبانید. از آب نبات باقی مانده برای تزئین کیک استفاده کنید. می توانید یک نوار آب نبات روی سطح آب نبات بکشید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی مواد لازم: آردیکا و نصف لیوان …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …