طرز تهیه خرما پلو

 خرما پلوی اهوازی, طرز تهیه خرما پلو, رسپی خرما پلو  تهیه خرما پلو بسیار مفید و خوشمزه است. خرما پلو اهواز یک غذای خوشمزه سنتی اهوازی است که به روش های مختلفی طبخ می شود. خرما پلو یکی از غذاهای سنتی اهواز است که وجود خرما در آن، آن را به یک غذای مقوی تبدیل کرده است. برای تزیین پلو به سبک خرما می توانید از زعفران، خلال پسته و خلال بادام، زرشک و خرما استفاده کنید. خرما پلو را می توان با گوشت چرخ کرده و مرغ درست کرد و یا خرما پلو بدون گوشت تهیه کرد که در همه حال بسیار خوشمزه است. خرما پلو بدون گوشت و با شیر مواد لازم برای پلو بدون گوشت و شیر برای 3 نفر زمان آماده سازی 60 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه خرما 1 لیوان شیر 2 لیوان برنج 1 لیوان کشمش 1/2 پیمانه کره آب شده 1 پیمانه زعفران 1/2 قاشق چایخوری ماهی خال مخالی به مقدار لازم   خرما بدون گوشت طرز تهیه خرما را بدون گوشت و با شیر برنج که از قبل خیس کرده اید با کمی کره و نمک و زعفران و شیر بپزید و وقتی آماده دم کشیدن شد کشمش را اضافه کنید. و برنج را بخارپز کنید. برای داشتن خرما پلو، هسته خرما را بردارید و در کره تفت دهید تا براق شود.وسط خرماها را با مغز پر کنید و در آخرین مرحله پخت روی برنج بچینید تا بپزدآجیل ها را باید از شب قبل در کمی آب و شکر خیس کنید تا نرم شوند. سعی کنید از خرمای سفت و درشت برای تهیه غذا برای زیباتر شدن آن استفاده کنید، برای تهیه کیک خرمایی با شیر، اگر طعم شیرین برنج را دوست دارید، می توانید نیمی از خرماها یا همه آنها را پوست بگیرید. آنها را بیرون بیاورید و با برنج بپزید. خرما پلو سنتی با شیر درست می شود، اما می توانید در این دستور شیر را با آب جایگزین کنید. خرما پلو بدون گوشت, خرما پلو عدس, طرز تهیه خرما پلو اهوازی خرما پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی

طرز تهیه خرما پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی

به مقدار لازم گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده ورز دهید و به شکل خرما اما در دست باریکتر در آورید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشت ها را بدون هسته روی خرمای سرخ شده قرار دهید و با حرارت ملایم روی برنج بگذارید تا بپزد.خرما پلو با مرغ مواد لازم برای تهیه مرغ پلو 4 عدد زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت 40 دقیقه خرما 200 گرم سینه مرغ 500 گرم برنج خلال پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم خرما پلو, خرما پلوی اهوازی, طرز تهیه خرما پلو خرما پلو با مرغ

طرز تهیه خرما پیله مرغ مجلسی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت

برنج را چند ساعت در آب نمک خیس کنیدهسته خرما را بدون تغییر ظاهر خرما بردارید، سپس خرما را با کمی کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا پوست خرما سرخ و براق شود، سینه مرغ را به همان اندازه برش دهید و کمی روغن بریزید یا تابه را کره بزنید. و روی آتش می گذاریم تا داغ شود و سپس مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران تفت می دهیم تا سرخ شود و طعم خوبی پیدا کند. سپس در تابه را ببندید و شعله را کم کنید تا مغز به مدت 15-20 دقیقه بپزد. برای خرما پلو مجلسی هم می توانید از ران مرغ استفاده کنید، کل ران را بپزید یا تفت دهید و یا دو تکه برنج را بپزید و آبکش کنید. بهتر است برای ته دیگ از سیب زمینی استفاده کنید و سپس آن را آماده کنید. برنج را در ظرف دلخواهتان بریزید و روی آن را با مرغ، خرما، کشمش، خلال پسته، زرشک، خلال بادام و پیاز تند تزئین کنید. می توانید برنج را همراه با رشته تهیه کنید، یعنی رشته پلو درست کنید و روی آن را با خرما تزیین کنید.عدس و خرما پلو مواد لازم: عدس و خرمای عدس 4 تا 5 پیمانه، برنج: گوشت گوسفندی 4 تا 5 پیمانه، خرما خرد شده نیم کیلو، عدس 200 گرم، برنج با کشمش یک پیمانه، پیاز نصف پیمانه، 1 روغن متوسط ​​به مقدار زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم زیره در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری از قبل با کمی آب نمک چند ساعت بماند.عدس را جداگانه با کمی آب و نمک بپزید. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید. پیاز را خرد کرده و جداگانه تفت می دهیم سپس به همراه عدس و زعفران تخمیر شده و کشمش به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. برنج را بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه را کف قابلمه مورد نظرتان قرار دهید و برنج و مواد را یکی یکی داخل قابلمه بریزید. خرماهای بدون هسته را روی برنج بگذارید و در قابلمه بگذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دلمه کلم برگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …