طرز تهیه سرکه خرما


نحوه ساخت سرکه خرما, خواص سرکه خرما برای لاغری, طبع سرکه خرما خواص سرکه خرما

درباره «سرکه خرما» چه می دانید؟

سرکه خرما خاصیت گرمی دارد و طعم شیرین آن برخلاف سرکه انگور برای مبتلایان به زخم معده مشکلی ایجاد نمی کند و قوای بدنی را تقویت می کند. سرکه خرما چیست؟ سرکه خرما یکی از چاشنی ها و دارویی طبیعی است که از 5000 سال پیش استفاده می شود، اما با این وجود ممکن است بسیاری از شما خواص این چاشنی فوق العاده را ندانید. سرکه خرما سرشار از کلسیم و املاح معدنی است و از آنجایی که طعم مالت دارد بر خلاف سرکه انگور مشکلی برای افراد مبتلا به زخم معده ایجاد نمی کند، سرکه خرما می تواند به کاهش درد معده، زایمان و سندرم پیش از قاعدگی کمک کند و سلامت قلب را بهبود بخشد. سرکه سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از سرطان پیشگیری می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و آهن و پتاسیم بالای آن برای کم خونی مفید است. از طرفی پتاسیم بالای آن باعث کاهش سردرد می شود.استفاده از سرکه خرما از تجمع اسید لاکتیک در عضلات جلوگیری می کند و خستگی و گرفتگی عضلات را کاهش می دهد که برای ورزشکاران بسیار مفید است. طبع سرکه خرما, خواص سرکه خرما, سرکه خرما مواد لازم برای سرکه خرما مواد لازم برای سرکه خرما 2 کیلو نمک 1 قاشق غذاخوری آب جوشیده 4 لیتر خامه ترش 1 قاشق غذاخوری سرکه نیم لیتر طرز تهیه سرکه خرما هسته خرما را جدا کرده و سپس کاملا له کنید. یک چرخ گوشتخرماها را در یک ظرف شیشه ای بزرگ بریزید، نمک، آب جوشیده، سرکه و مخمر را اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت 25 تا 50 روز در محیطی گرم و تاریک نگهداری کنید. هفته ای یکبار در ظرف را باز کنید. و خرماها را هم بزنید تا همه قسمت های سرکه به طور یکنواخت تخمیر شود. بعد از این مدت می توانید سرکه را صاف کرده و استفاده کنید. از خرمایی استفاده کنید که شیره کمتری داشته باشد. هر چه خرما شیرین تر باشد، سرکه بهتری خواهید داشت. بهتر است ظرف خود را فقط سه چهارم پر کنید تا هنگام تخمیر سرکه سرریز نشود.خواص سرکه خرما برای کاهش وزن سرکه خرما متابولیسم بدن را تنظیم می کند و سوخت و ساز چربی را افزایش می دهد.سرکه خرما اشتها را کاهش می دهد و در نتیجه از پرخوری جلوگیری می کند. که منجر به کاهش وزن طولانی مدت می شود سرکه خرما می تواند به کاهش وزن بدن کمک کند. خرما سرشار از آهن و فلوئور، فیبر و اسیدهای چرب ضروری است که باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.سرکه خرما اگر قبل از غذا مصرف شود، از ترشح آنزیمی که مسئول تجزیه نشاسته برای جذب در خون است، جلوگیری می کند و در نتیجه از افزایش ناگهانی قند خون پس از خوردن غذا، هضم و متعاقب آن ایجاد اشتهای کاذب جلوگیری می کند.برای کاهش وزن هر زمان که احساس اشتهای کاذب کردید می توانید 1 قاشق غذاخوری سرکه خرما را با 1 لیوان آب مخلوط کرده و 3 بار در روز بنوشید و برای تقویت و تقویت لثه ها و شستشوی دهان از سرکه خرما رقیق شده در آب استفاده کنید. بار . روزی چند بار و لثه ها را با آن ماساژ دهید.شستشوی دهان با سرکه خرما می تواند حفره دهان را ضد عفونی کرده و بوی بد دهان را کاهش دهد. در عین حال باعث کاهش درد دندان می شود. خواص سرکه خرما برای هضم غذا. علاوه بر کمک به هضم، معده را ضد عفونی کرده و باکتری های مضر را از بین می برد. اگر مشکل رفلاکس اسید و ترش دارید. اگر معده ناراحت هستید سرکه خرما برای شما مفید است سرکه خرما التهاب معده را کاهش می دهد و یبوست را برطرف می کند خواص سرکه خرما برای کبد چرب سرکه خرما به دلیل خاصیت اسیدی که دارد به کاهش چربی خون کمک می کند و کلسترول و کلسترول را کنترل می کند. تری گلیسیرید: خاصیت اسیدی خرما سرکه تاثیر بسزایی در درمان کبد چرب و چربی خون دارد.مصرف مداوم سرکه خرما می تواند چربی خون و غلظت خون را کاهش دهدسرکه خرما در دوران بارداری اگر در دوران بارداری به طور مرتب سرکه خرما را به مقدار کم مصرف کنید، می تواند درد زایمان را کاهش دهد. سرکه خرما حاوی هورمون هایی است که باعث تقویت رحم و افزایش شیر مادر می شود. از طرفی ضعف و خونریزی بعد از زایمان را کاهش می دهد. مقدار بالای پتاسیم و کلسیم موجود در سرکه خرما باعث شل شدن عضلات داخل رحم و کاهش درد و درد عضلانی می شود. گرفتگی عضلات در دوران قاعدگی و زایمان. سرکه خرما در بارداری. مزاج سرکه خرما در طب سنتی از نظر طب سنتی سرکه خرما مزاج گرمی دارد و ذهن را تقویت می کند. اینکه شما از بیماری خاصی رنج می برید. بهتر است افراد مبتلا به سنگ کلیه و افرادی که از درد استخوان رنج می برند از مصرف سرکه خودداری کنند.مصرف بیش از حد سرکه به ویژه در افراد کم مزاج یا افرادی که از افسردگی، اختلال حافظه، بی حسی اندام ها، آسم، سرفه مزمن رنج می برند ممکن است با عوارض جانبی ناخواسته مصرف زیاد سرکه منجر به ضعف بینایی، لاغری بدن و اختلال نعوظ می شود. .





مطلب پیشنهادی



  سنجد تلخ میوه ای کوچک نارنجی رنگ است که سرشار از ویتامین C است. …

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …