طرز تهیه سرکه برنج و خواص آن


خواص درمانی سرکه برنج, سرکه برنج چیست, آشنایی با سرکه برنج طرز تهیه سرکه برنج
سرکه برنج طعمی ملایم و نسبتاً شیرین دارد و یکی از طعم های اصلی غذاهای آسیایی و سالادهای کره ای است. و طعم بی نظیر و در فروشگاه های لوکس ایران به فروش می رسد. سرکه برنج یکی از چاشنی های مخصوص غذاهایی مانند سوشی، اونیگیری، سبزیجات و سالادهای کره ای است. اگر به آشپزی ملل و غذاهای کره ای علاقه دارید می توانید از سرکه برنج خانگی استفاده کنید آن را به سادگی و با موادی که در خانه دارید تهیه کنید، مواد لازم سرکه برنج، برنج سفید، 1 پیمانه شکر سفید، 3/ 4 لیوان آب 2 پیمانه مایه خمیر به مقدار لازم سفیده تخم مرغ در صورت تمایل مسنایمگ 1 عدد سرکه خانگی طرز تهیه سرکه برنج برنج را خوب شسته و 6 ساعت در آب خیس کنید. . به ازای هر فنجان برنج دو برابر آب اضافه کنید بعد از 3 ساعت دانه های خیس خورده را با دست فشار دهید تا له شوند و وقتی زمان خیساندن برنج تمام شد برنج را در پارچه تمیزی بریزید و فشار دهید تا تمام آب برنج بیاید. بیرونآبی که از برنج گرفته اید یک شب در یخچال بگذارید.برای هر لیتر آب برنج سه چهارم لیتر شکر سفید استفاده کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و به ازای هر 4 پیمانه آب برنج یک چهارم قاشق غذاخوری مایه خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و در ظرف را ببندید و بگذارید بماند. در گوشه ای برای حدود یک هفته، در طول هفته مایع شروع به حباب زدن و جوشیدن می کند و به تدریج ناپدید می شود. در این مرحله باید بطری سرکه را عوض کنید، در بطری جدید را ببندید و اجازه دهید حداقل 4 روز دیگر در دمای اتاق بماند، مایه آماده شده را که کاملا بوی سرکه می دهد، از صافی رد کنید و دوباره به مدت 15 دقیقه حرارت دهید. در حمام ماریا، سرکه شما آماده است. اگر می خواهید رنگ سرکه روشن باشد به ازای هر 20 پیمانه سرکه یک سفیده تخم مرغ به سرکه اضافه کنید تا ناخالصی ها از بین برود و شفاف شود، می توانید از سرکه برنج برای تهیه انواع سس های خانگی استفاده کنید.طرز تهیه سرکه برنج, سرکه برنج, فوائد سرکه برنج خواص سرکه برنج خواص سرکه برنج طعم سرکه برنج شیرین و ملایم است و بیشتر در غذاهای شیرین و ترش آسیایی استفاده می شود.سرکه برنج که از تخمیر برنج به دست می آید می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، فشار خون را تنظیم کند، از عفونت جلوگیری کند و بدن را سم زدایی کند. ترکیب سرکه برنج با روغن چای به عنوان مرطوب کننده پوست و کاهش التهاب ناشی از آفتاب سوختگی استفاده می شود. سرکه برنج سرشار از اسیدهای آمینه است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش اثرات رادیکال های آزاد ضروری است.سرکه برنج باعث کاهش کلسترول در رگ های خونی و پیشگیری از بیماری هایی مانند تصلب شرایین و حملات قلبی و سکته می شود.اصول فعال سرکه برنج، از جمله اسید استیک موجود در سرکه برنج التهاب روده را کاهش می دهد قرن هاست که سرکه برنج در ژاپن به عنوان یک مقوی دارویی برای سم زدایی کبد استفاده می شود.سرکه برنج سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و به رفع خستگی کمک می کند.سرکه برنج به دلیل داشتن خواص ضد سرطانی مقدار بالای آنتی اکسیدان





مطلب پیشنهادی



اسرار خانه داری خواص و عوارض خوردن سمنو با …

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …