نسکافه چیست؟ + خواص و مضرات


انواع نسکافه, ترکیبات نسکافه, میزان مصرف نسکافه در روز همه چیز درباره نسکافه اگر تا به امروز فکر می کردید که نسکافه نوعی قهوه خاص با ترکیبات یا افزودنی های دیگر است، تنها نیستید، اما باید به شما بگوییم که تا امروز در اشتباه بودید. نسکافه (به انگلیسی: Nescafé) نام یک برند قهوه فوری است که توسط نستله تولید می شود. کلمه نسکافه از ترکیب دو کلمه کافه و نستله به وجود آمده است که به یکی از معروف ترین و محبوب ترین برندهای دنیا تبدیل شده است.قهوه نستله برای رفع نیاز افراد مختلف، انواع قهوه فوری از نسکافه تازه تولید می کند. روجا به نسکافه اورو. نسکافه گلد بدون کافئین نیز با همان طعم و عطری که برای افرادی که کافئین مصرف نمی کنند، تولید می شود. ایرانی‌ها مدت‌هاست که عادت کرده‌اند هر محصول جدیدی را که با آن مواجه می‌شوند، با برند آن تشخیص دهند، مهم نیست چند کارخانه دیگر وجود دارد. محصول را تولید کنید، در هر صورت نام اولین برند وارداتی به ایران روی آن محصول باقی خواهد ماند.اولین برند قهوه فوری که وارد ایران شد، برند نسکافه بود، به همین دلیل این اصطلاح در بین قهوه‌خورها رایج شد و می‌توان گفت اصطلاح نسکافه اختراع قهوه‌خورهای ایرانی برای قهوه فوری است.طرز تهیه نسکافه, نسکافه چیست, مضرات نسکافه روش تولید نسکافه، تاریخچه تولید نسکافه که در واقع قهوه فوری (به انگلیسی: instant coffee) است، اولین بار در سال 1907 توسط شرکت نستله با نام تجاری نسکافه تولید شد و به سرعت به یکی از محبوب ترین ها تبدیل شد. نوشیدنی در جهان به همین دلیل است که در ایران به جای استفاده از کلمه قهوه فوری از کلمه نسکافه استفاده می شود. می توان گفت نسکافه قهوه ای تهیه شده است که طی فرآیندی فرآوری شده و تبدیل به پودر قهوه آماده مصرف می شود و برای استفاده از آن نیازی به آماده سازی نیست. لازم نیست و فقط مقداری از پودر آن را در یک فنجان آب جوش بریزید و بنوشید. مصرف کنندگان قهوه در ابتدا با تولید قهوه فوری مخالف بودند زیرا معتقد بودند که طعم و عطر واقعی قهوه در فرآیند تهیه قهوه فوری از بین می رود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی تولید قهوه فوری، شکاف بین کیفیت دو نوع قهوه کاملا از بین رفته و نوشیدن قهوه فوری طرفداران بیشتری پیدا کرده است. قهوه فوری در دو نوع کلاسیک و طلایی تهیه می شود که قهوه کلاسیک تیره تر است. و طعم سنگین تری دارد.MASNAIMG 2 نوع نسکافه، فرآیند تولید دانه های قهوه نسکافه حاوی فیبر نامحلول است، یعنی اگر آسیاب شده و در آب جوشانده شود، فیبر آن در ته ظرف ته نشین می شود و رنگ قهوه در آب جوش حل می شود.در روش های صنعتی با کمک صافی رسوب را از این محلول جدا می کنند و محلول قهوه را تبخیر و خشک می کنند رنگ قهوه فوری متفاوت است که مربوط به نوع قهوه و طرز تهیه آن می باشد خشک شدن ، و میزان تخمیر یا کیفیت و طعم را نشان می دهد. این یک محصول نیست. نسکافه یا قهوه فوری در واقع از عصاره خشک قهوه تهیه می شود. عصاره قهوه با دم کردن پودر قهوه به دست می آید، اما غلظت آن بیشتر است. دو روش برای تولید نسکافه وجود دارد: تولید قهوه فوری به روش اسپری خشک کردن: قهوه دم کرده در هوای گرم اسپری می شود که قطرات قهوه به سرعت به صورت پودر یا قطعات کوچک خشک می شوند. تولید قهوه فوری به روش خشک کردن اسپری خشک کردن انجمادی در این روش قهوه دم کرده، منجمد می‌شود، به قطعات کوچک‌تر تقسیم می‌شود و سپس در دمای پایین و در خلاء خشک می‌شود. نحوه نوشیدن نسکافه نحوه نوشیدن نسکافه رایج ترین روش نوشیدن نسکافه مخلوط کردن دو قاشق چایخوری نسکافه با یک فنجان آب داغ است. اگر این مقدار برای شما زیاد است، می توانید مقدار نسکافه را کم کنید و در صورت تمایل شیر یا شکر اضافه کنید.تفاوت بین نسکافه و قهوه، بر اساس مطالعات، محتوای آنتی اکسیدانی نسکافه بیشتر از قهوه معمولی است.یک فنجان قهوه فوری دارای 4 کالری و مقادیر کمی پتاسیم، منیزیم و ویتامین B3 است.قهوه بزرگترین منبع کافئین (محرک ترین ماده در جهان) است. میزان کافئین موجود در نسکافه کمتر از قهوه معمولی است. یک فنجان قهوه معمولی 70 تا 170 میلی گرم کافئین دارد، در حالی که میزان کافئین موجود در یک فنجان نسکافه 30 تا 90 میلی گرم است، در حالی که قهوه فوری بدون کافئین نیز تولید می شود.مزایای نسکافه مطالعات زیادی برای پی بردن به این موضوع انجام شده است. . فواید قهوه با این حال، شواهد قوی دال بر کاهش بیماری وجود ندارد. مطالعات نشان می دهد افرادی که روزانه قهوه می نوشند کمتر در معرض بیماری هستند. نوشیدن نسکافه یا قهوه فوری مانند قهوه معمولی می تواند فواید زیر را داشته باشد. وجود کافئین بالا در نسکافه منجر به هوشیاری و بهبود عملکرد ذهنی می شود. کافئین بالا ماده موجود در نسکافه اثر مسکن ها را دو چندان می کند، بنابراین برای درمان فوری سردرد، بهتر است مسکن خود را با یک فنجان نسکافه مصرف کنید. کافئین باعث بهبود متابولیسم بدن و کاهش چربی می شود. نوشیدن کافئین می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و آلزایمر را افزایش داده و پارکینسون را کاهش دهد.نوشیدن نسکافه از سیروز و سرطان کبد جلوگیری می کندنوشیدن نسکافه باعث تقویت روحیه و کاهش احتمال افسردگی و خودکشی و افزایش طول عمر می شود مضرات نسکافه میزان آکریل آمید موجود در قهوه فوری دو برابر قهوه معمولی است. آکریل آمید در نتیجه بو دادن قهوه تشکیل می شود. افزایش این ماده در بدن باعث افزایش بروز سرطان و اختلالات عصبی می شود. آکریل آمید در بیشتر موادی که روزانه با آنها در تماس هستیم، از جمله سیگار، غذا و لوازم بهداشتی وجود دارد. البته مقدار آن در قهوه و سایر غذاها به ندرت مشکل ایجاد می کند و سرطان زا نیست، کافئین موجود در قهوه می تواند علائم استرس، اضطراب و تپش قلب را تشدید کند، بنابراین بهتر است بیش از 2 فنجان قهوه در روز ننوشید. بیش از یک فنجان در روز نوشیدن یک فنجان قهوه برای زنان باردار و شیرده ممنوع است بهتر است زنان شیرده از نوشیدن قهوه خودداری کنند، کافئین موجود در قهوه از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود و می تواند باعث بی خوابی، تحریک پذیری، عدم پذیرش غذا شود. و عصبی بودن نوزاد کبد نوزاد به اندازه کافی رشد نکرده و آنزیم های خاصی ندارد، بنابراین تجزیه کافئین در بدن نوزاد بیشتر طول می کشد و عوارض بیشتری دارد.کافئین باعث بیش فعالی و عصبی شدن کودکان خواهد شد، بنابراین توصیه می شود برای جلوگیری از شیطنت کودکان به آنها قهوه ندهید.نوشیدن قهوه برای فشار خون بالا، تپش قلب، غدد پستانی فیبروکیستیک در زنان مفید نیست و افراد مبتلا بهتر است کمتر از این نوشیدنی استفاده کنند. .





مطلب پیشنهادی



اسرار خانه داری سرکه انگبین سنتی آشنایی با سرکه …

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …