طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی پاییزی است که علاوه بر طعم مطبوع به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی کمک می کند ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرما مانند سرماخوردگی و آنفولانزا دارد. در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مانند دارچین و میخک استفاده شده است که خاصیت سردی پرتقال و نارنگی را متعادل می کند و باعث می شود این میوه ها تاثیر بهتری در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشند.می توانید از این ترشی خوشمزه با انواع ترشی استفاده کنید. غذا و در عین حال به بدن خود کمک کنید تا سالم تر باشد. طرز تهیه ترشی پرتقال ماندارین بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعم بسیار مطبوعی دارد و مطمئناً در خانه طرفداران زیادی خواهد داشت.خواص ترشی نارنگی و پرتقال, ترشی نارنگی و پرتقال, ترشی نارنگی ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی ترشی نارنگی و پرتقال مواد لازم برای ترشی نارنگی و پرتقال: 10 عدد نارنگی، 10 عدد سرکه، 2 فنجان چوب دارچین، 2 عدد میخک پودر شده، نصف فنجان دمنوش و 1 قاشق چای خوری شکر یا ترنج 2 فنجان ترشی نارنگی, انواع ترشی نارنگی, ترشی پاییزی طرز تهیه نارنگی و پرتقال
پرتقال را پوست کنده و پر کنید با چاقوی تیز پوست هر دمنوش را به آرامی بدون آسیب رساندن به بافت میوه جدا کنید.برش های پرتقال و پرتقال را با هم مخلوط کرده و در یک لیوان تمیز بریزید. آب پرتقال، سرکه، شکر، چوب دارچین و میخک را با هم مخلوط کرده و ۲ دقیقه بجوشانید تا شکر حل شود. این آب داغ را روی میوه ها بریزید تا کاملا بپوشد و سپس بگذارید خنک شود. در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.مدت ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال تقریبا 6 ماه تا 1 سال می باشد. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال, ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی, خواص ترشی نارنگی و پرتقال خواص ترشی نارنگی و پرتقال

مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام ​​به خواب بهتر شب کمک می کند. • این ترشی دارای خواص گوارایی است و برای قلب و معده مفید است. • ویتامین C، ویتامین A و ویتامین B موجود در این ترشی به تنظیم عملکرد قلب کمک می کند. • این ترشی به دفع سموم از بدن کمک می کند. • پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرایین • بهبود دستگاه گوارش • اگر برای تهیه ترشی از سرکه سیب استفاده کنید قند خون را کاهش می دهد.• این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند می کند و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می کند و پرخوری را کاهش می دهد و به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید.• میوه ها برای تهیه این ترشی آب پز نمی شوند، بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می کنند. • خاصیت تخمیری خیار شور به تعادل اسید معده و باکتری های روده کمک می کند و به بدن اجازه می دهد تا مواد مغذی بیشتری را جذب کند. • مصرف متعادل ترشیجات به کاهش چربی خون کمک می کند. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …