طرز مشکوفی (دنت زعفرانی)

 طرز تهیه مشکوفی,مشکوفی,دسر مشکوفی

تهیه دنت زعفرانی یا مشکوفی

تهیه مشکوفی

دسر مشکوفی از دسرهای ویژه ی ماه رمضان و دسرهای مخصوص مازندران میباشد. این دسر در شهرهای دیگر هم تهیه می شود. امیدواریم این دسر را در ماه رمضان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تهیه مشکوفی زعفرانی (دنت زعفرانی)

مواد مورد نیاز برای دنت زعفرانی:

 شیر سرد  2 لیوان
 نشاسته گل 4 قاشق غذاخوری
 شکر  3-5 قاشق غذاخوری
 گلاب 1 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
 زعفران دم کرده به مقدار لازم
وانیل  نوک قاشق چایخوری

تهیه مشکافی، دنت زعفرانی:

برای تهیه ی دسر مشکوفی، ابتدا نشاسته را داخل شیر سرد حل کنید. و سپس روی حرارت کم قرار بدهید. اگر مخلوط نشاسته و شیر صاف نبود آن را از صافی ردشدن بدهید. اگر صاف و یکدست بود لازم نیست. حرارت زیر آن کم باشد تا خامی نشاسته را بگیرد و دائم آن را هم بزنید.

زمانی که شیر گرم شد شکر، گلاب و کره را به آن افزایش کنید و هم بزنید. در سرانجام زعفران و وانیل را افزایش کنید. دائما هم بزنید تا یکدست شود و غلظت آن مشابه فرنی شود.

سپس آن را داخل کاسه مورد نظر بریزید و اجازه بدهید روی آن کمی خنک شود، سپس آن را تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدهید. تا سرد شود و کاملا بسته شود.

طرز تهیه مشکافی,مشکافی,دنت زعفرانی

تهیه مشکوفی با نشاسته

نکاتی برای دستور مشکوفی (دنت خانگی)

برای تهیه ی دنت یا دسر مشکوفی بهتر میباشد از شیر پرچرب استفاده شود.

 اگر در تهیه ی دسر مشکوفی به جای شیر از آب استفاده کنید نام دسر مسقطی می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

 اگر وانیل در این دسر زیاد شود دسر شما تلخ می شود. حتی می توانید وانیل را حذف کنید.

 در حین پخت این دسر باید دائما آن را هم بزنید تا گلوله نشود و کاملا یکدست شود.

 برای ابتدای کار از شیر سرد استفاده کنید، زیرا نشاسته داخل شیر سرد و یا آب سرد حل می شود و گلوله نمی شود.

 میزان شیرینی این دسر بستگی به سلیقه ی شما دارد می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 این دسر را می توانید به رنگ های مختلف تهیه کنید. از کاکائو، وانیل، زعفران، رنگ غذا با طعم های مختلف. حتی می توانید به صورت لایه ای داخل کاسه بریزید و یا به صورت قالبی آن را تهیه کنید.

 برای هر لیوان شیر 2 قاشق نشاسته و 2 قاشق و نیم شکر لازم میباشد.

 اگر از پودر کاکائو استفاده می کنید. پس از افزایش کردن پودر کاکائو اجازه بدهید مقداری بجوشد تا مزه ی خامی ندهد و خوب به خورد دسرتان برود. در دنت شکلاتی می توانید مقدار کمی پودر دارچین استفاده کنید.

 در تهیه ی دنت وانیلی می توانید از پودر هل هم استفاده کنید.

 اگر می خواهید دسر مشکوفی شما به صورت 2 رنگ به صورت نصف و نصف باشد باید 2 رنگ را همزمان داخل کاسه تان بریزید.

 اگر می خواهید دسرتان قالبی در بیاید به همین مواد بالا 1 قاشق بیشتر نشاسته افزایش کنید تا بیشتر خودش را بگیرد و سفت تر شود.

طرز تهیه دنت زعفرانی,مشکوفی زعفرانی,طرز تهیه مشکوفی با نشاسته

نمونه ای از تزیینات دسر مشکوفی

منبع: خوی وب و بیتوته

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی روح افزا با آرد بادام و آرد سفید

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …