طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

نحوه ی درست کردن ترشی پوست پرتقال, طرز درست کردن ترشی پوست پرتقال طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

شاید تعجب کنید اما می توانید با هر نوع سبزی و میوه ای ترشی درست کنید. با در نظر گرفتن خواص پوست پرتقال، در این مقاله قصد داریم شما را با چند روش تهیه ترشی پوست پرتقال آشنا کنیم، چیدن پوست پرتقال آسان است. با دانستن اینکه آنها سرشار از ویتامین A، فولات، ویتامین B6 و کلسیم هستند، واقعا از دور ریختن آنها متنفرم. این پوست ها کاربردهای زیادی دارند، به عنوان مثال برای خشک کردن، تهیه مربا و ترشی استفاده می شود. در اینجا چند روش برای تهیه ترشی پوست پرتقال آورده شده است.طرز تهیه فوری پیاز ترشی قابلمه ای و پوست پرتقال: مواد لازم برای ترشی پیاز و پوست پرتقال: 1/4 فنجان پوست پرتقال نازک خلال شده، 1/4 فنجان پیاز قرمز نازک خلال شده، 3 حبه سیر نازک، 3 عدد قاشق غذاخوری آبلیمو و 3 قاشق غذاخوری نمک به مزه لازم پودر شنبلیله 1/8 قاشق چایخوری دانه خردل خرد شده 1/4 قاشق چایخوری آسافوتیدا 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری برگ کاری 4-5 ق غ طرز تهیه فوری ترشی پوست پرتقال و پیاز در قابلمه: پیاز و پوست پرتقال را خوب بشویید و نازک برش دهید و در ظرفی بریزید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید.سیر را تمیز کرده و نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید در تابه ای کوچک روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. آسفتیدا، دانه خردل، پودر دانه شنبلیله و پودر فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید عطری قوی داشته باشند و از روی حرارت بردارید و برگ کاری و پودر زردچوبه را اضافه کنید. این مخلوط داغ را روی مخلوط پیاز و پوست پرتقال بریزید و نمک و آبلیمو را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه خوب هم بزنید. ترشی فوری شما اکنون آماده سرو است.* قبل از تهیه ترشی، پوست پرتقال را کاملا بشویید. بهتر است از پرتقال ارگانیک و بدون مواد شیمیایی استفاده کنید طرز تهیه راحت ترشی پوست پرتقال: ترشی پوست پرتقال,طرز تهیه ترشی پوست پرتقال ساده ترین روش تهیه ترشی پوست پرتقال
مواد لازم برای ترشی پوست پرتقال: پوست پرتقال، 1 کیلو سرکه، 2 لیتر نمک، به مقدار لازم ترشی پوست پرتقال را به روشی ساده درست کنید ابتدا پرتقال ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.حالا باید تلخی پوست پرتقال را بگیرید. برای این کار باید پوست پرتقال ها را (بدون برداشتن قسمت سفید آن) دو بار در آب جوش و هر بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.در این 24 ساعت چند بار آب را عوض کرده و سپس روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب و رطوبت آن گرفته شود. حالا پوست پرتقال ها را تکه تکه کنید، پرتقال های خلال شده را در قابلمه بریزید، سرکه، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و سرکه، نمک و فلفل در پرتقال ها آب شود. چند دقیقه حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را در شیشه های تمیز و کاملا خشک قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و شیشه ها را در جای خشک و خنک بگذارید تا پس از 1 هفته ترشی شما برسد. بعد از 1 هفته می توانید آن را با غذا سرو کنید.طرز تهیه ترشی ترشی پوست پرتقال: مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال, روش های تهیه ی ترشی پوست پرتقال طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

مواد لازم برای پوست پرتقال ترشی شیرین: پوست پرتقال 4 عدد آب پرتقال آب 4 عدد پرتقال آب لیموترش 2 عدد لیموترش نمک و پاپریکا به سلیقه شما ادویه گرم ماسالا (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری شکر، 100 گرم آب، 25 میلی لیتر، طرز تهیه ملاس ترشی پوست پرتقال: پرتقال ها را از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و نوارهای نازکی از پوست را با قیچی برش دهید.نمک، پاپریکا، پرتقال و آب لیمو را به این نوارهای بریده شده پوست پرتقال اضافه می کنیم و می گذاریم یک شب بماند، آب و شکر را مخلوط می کنیم تا شربت شکر درست شود، پوست پرتقال با آب مخلوط می شود و 10 دقیقه دیگر می پزیم. مرتب هم بزنید، بگذارید خنک شود. ماریناد آماده است، اجازه دهید خنک شود و سپس بطری شیشه ای تمیز و خشک را پر کنید، می توانید آن را به مدت دو هفته در کابینت نگه دارید یا به مدت دو ماه در یخچال نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خورش نخود آله

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …