طرز تهیه خورش نخود آله

خـورش نخود آله غذای کاشانی, نخود آله, خورش نخود آبگوشتی طرز تهیه خورش نخود کاشان،

 خورش نخود کاشان یک خورش خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به قیمه دارد. خورش نخود کاشان یک خورش سنتی و خوشمزه است که از گوشت و نخود درست می شود و شباهت زیادی به قیمه دارد. . . ناخداله در واقع همان خورش قیمه کاشانی است که در بین یزدی ها طرفداران زیادی دارد. تفاوت آن با قیمه در این است که در چای تار عنکبوت از نخود برای تهیه خورش نخود استفاده می شود، در زبان محلی کاشانی آل به معنای نصف و نیم است. البته بهتر است نخود را از شب قبل خیس کرده و پوست آن را جدا کنید. برای خوش طعم شدن خورش اغلب از گوشت ران برای پخت آن استفاده می شود.خورش نخود آله مواد لازم خورش نخود آله برای 6 نفر زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت 120 دقیقه نخود یک لیوان پای بره با استخوان 500 گرم پیاز متوسط ​​2 عدد گوجه فرنگی رب (یا رنده شده) 1/2 پیمانه پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری عمانی سوپ 2 عدد پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری خوریگلاب، 2 قاشق غذاخوری سوپ، قیچی، زعفران آب شده، 2 قاشق غذاخوری سوپ، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.پوست نخودها را بگیرید و نصف یا دو غلاف کنید. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید، زردچوبه و نخود را اضافه کنید و تفت دهید. سه برابر آب جوش به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا شروع به جوشیدن کند، حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت و نخود با حرارت ملایم بپزند. رب گوجه فرنگی را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و به همراه رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید. بعد از پختن گوشت، نمک، فلفل و لیمو عمانی را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. زعفران و گلاب را به خورش اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. خورش را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن دارچین بپاشید و با برنج بخورید.خورش نخود کاشان مواد لازم روغن خورش نخود کاشان به میزان لازم گوشت خورشتی برنج 8 کیلو لیمو عمانی 8 پیمانه رب گوجه فرنگی 3 عدد نمک فلفل زردچوبه دارچین به میزان لازم پودر هل سبز به میزان لازم پیاز نخود ۲ عدد زعفران تخمیر شده ۱ پیمانه به میزان لازم دارچین به میزان لازم پوست آن را جدا نکنیدپیاز را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید و وقتی کم رنگ شد زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید. گوشت را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، 3 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد، نخودها را به گوشت نیم پز اضافه کنید. لیمو را شسته و در آب خیس کنید و چند دقیقه بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود و به خورش اضافه کنید و یک عدد پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید و زعفران را اضافه کنید. هل و دارچین را به مواد اضافه کنید. پاستا و ادویه ها را در پایان زمان پخت 10 دقیقه ای به خورش اضافه کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی خرمالو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …