طرز تهیه ترشی چغاله بادام

ترشی چغاله بادام بسیار غنی است، اگر نخود دوست دارید باید آن را امتحان کنید. چغاله را می توانید به صورت کامل، نصف کرده یا خرد شده تهیه کنید.مواد لازم برای چغاله بادام: 500 گرم چغاله بادام، سرکه، 1 لیوان آب، 2 لیوان نمک، 2 قاشق غذاخوری شربت، فلفل تند به مقدار لازم، 1 عدد، نعناع، ​​ترخون، گشنیز برای تهیه ترشی بادام به مقدار لازم: بادام ها را در آب نمک بریزید و چند دقیقه در آبکش بریزید و با کف دست بمالید تا پف کند و سپس بشویید. اگر عجله دارید، آن ها را تمیز کنید و با حوله کاملا خشک شوند. آن را خشک کنید. حالا آب و سرکه و نمک را در قابلمه ای بریزید و روی گاز بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد. در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه اضافه کنید. من گاهی کمی زردچوبه اضافه می کنم و وقتی جوش آمد خاموش می کنم و می گذاریم کاملا خنک شود.نخود را خرد کنید یا اگر کوچک است نمی توان آن را خرد کرد سپس داخل شیشه را با سیر و فلفل و نخود پر کنید و روی شیشه مقداری برگ نعنا و ترخون و گشنیز تازه بریزید و حالا مخلوط سرکه و آب سرد شده را بریزید. برای پر کردن در ظرف را خوب ببندید و یک هفته در جای نسبتا خنک بگذارید و بعد از یک هفته در یخچال قرار دهید (اگر آب و سرکه کم شد دوباره به همان نسبت این کار را انجام دهید)دقت کنید که تکه ها کاملا با آب و نمک و سرکه پوشانده شوند.نکاتی برای ترشی تکه های بادام: می توانید سرکه بیشتری اضافه کنید و اگر نمک دوست ندارید کمی نمک کمتری اضافه کنید اما نمک را زیاد کم نکنید. چون نمک ترد نمی شود و نخود شل می شود و اگر تند دوست دارید فلفل بیشتری اضافه کنید. ترشی چغاله بادام,طرز تهیه ترشی چغاله بادام طرز تهیه چغاله بادام ترشی مواد لازم: ترشی بادام 500 گرم، سرکه 500 گرم، سیر 3 تا 4 حبه، پیاز 1/2 پیمانه، نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری، نمک 1 قاشق غذاخوری، طرز تهیه و پختن دستور تهیه ترشی بادام در اسکابیچه. اگر چغال هایی که تهیه کردید پرز دارند، آنها را با آب بدون پرز بشویید. اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود، چغالها را در یک لیوان بریزید و چند حبه سیر و موسیر را در کنار آن قرار دهید و پس از پر شدن کامل لیوان، سرکه را به اندازه ای که روی چغالها را کاملا بپوشاند و کمی نعناع اضافه کنید، بریزید و خشک کنید. درب شیشه را کاملا ببندید و در یخچال قرار دهید. بعد از دو هفته ترشی آماده است.انواع ترشی چغاله بادام, روش درست کردن ترشی چغاله طرز تهیه ترشی چغاله بادام

برای تهیه ترشی چغاله بادام:   اگر می خواهید چغاله هایتان سبز و تغییر رنگ ندهد، یک قاشق چایخوری (عدس) زغال اخته را در یک لیتر آب به همراه 5 قاشق غذاخوری نمک حل کرده و نخود را اضافه کنید. در این محلول به گونه ای که آنها را بپوشاند و به مدت 24 ساعت در این حالت بماند.سپس چغال ها را از محلول خارج کرده و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا جدا شود، اگر می خواهید چغال ها ترد و شکننده شوند یک قاشق غذاخوری لیمو را در یک لیتر آب بریزید و پس از جا افتادن کامل آب زلال را صاف کنید. روی آن برای حذف آهک اضافی. بعد سورگوم را اضافه می کنیم تا یک روز بماند، هر 2-3 ساعت آب آن را عوض می کنیم تا آهک داخل آن از بین برود. این کار را 3 بار تکرار کنید و سپس گلوله ها را روی پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. نخود را در لیوانی ریخته و میل کنید تا اگر نمک کم بود کمی نمک اضافه کنید. اگر نمک چاکله ترشی کم باشد بعد از مدتی شل می شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ماست نارنگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …