طرز تهیه خورش ریحان با مرغ و بادمجان

اگر می خواهید یک خورش خوشمزه جدید با طعمی جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوب و مناسبی است. خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر می خواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست. پخت این خورش بسیار آسان است و همچنین می توانید طبق ذائقه خود خورش ریحان را با مرغ یا گوشت بره بپزید و حتی در کنار خورش از بادمجان استفاده کنید. خورش ریحان مواد لازم برای گوشت گوسفندی خورش ریحان 300 گرم پیاز 1 عدد رب پرتقال 1 قاشق غذاخوری ریحان 300 گرم نعنا 100 گرم 100 گرم گشنیز و جعفری 400 گرم برنج 4 پیمانه زعفران تخمیر شده 4 پیمانه زعفران تخمیر شده به مقدار کافی و نمك به مقدار كافی 2 قاشق غذاخوری روغن . برای تهیه خورش ریحان برای شروع پخت خورش ریحان خوشمزه، پیاز را نگینی خرد کرده، با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. در قابلمه را کمی روغن حیوانی بریزید و گوشت را که به صورت چرخ کرده خرد شده در روغن حیوانی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. فلفل، زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 1/2 ساعت بجوشد.سبزی خورشتی را با ریحان خرد کنید، تابه را روی آتش بگذارید تا خیلی داغ شود و سبزی را سرخ کنید تا آب آن کشیده شود. به سبزی ها کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید و نمک و رب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید. سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و روغن آن آزاد شود. برنجی را که از شب قبل در آب نمک خیس کرده بودید در قابلمه دیگری بریزید و 2.5 برابر آب و نمک اضافه کنید و بپزید. وقتی آب برنج کشیده شد، کمی زعفران صاف شده به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم پخته شود. خورش ریحان و بادمجان مواد لازم برای خورش ریحان و بادمجان برای 4 نفر پای گوسفند یا گوساله 400 گرم روغن مایع به میزان لازم پیاز نگینی خرد شده 1 شاخه زرد 1 قاشق چایخوری سبزی خرد شده 500 گرم آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری بادمجان 4 عدد و فلفل به میزان لازم  مواد لازم برای خورش ریحان, طرز تهیه خورش ریحان و بادمجان, خورش ریحان طرز تهیه خورش ریحان و بادمجان خورش ریحان را خرد کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود سپس سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود، گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بپاشید و گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. به مقدار لازم آب داغ به خورش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا بپزد و داخل روغن بیفتد. بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک اضافه کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته و خشک کنید و سرخ کنید. یک ربع تا آخر پخت نمک و آبلیمو و بادمجان را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید هنگام سرو بادمجان را در ظرف خورش قرار دهید. خورش ریحان با مرغ مواد لازم برای خورش ریحان با مرغ مرغ 4 عدد بادمجان 4 عدد پیاز متوسط ​​1 عدد ریحان 200 گرم گشنیز 100 گرم جعفری 100 گرم 50 گرم زردچوبه 50 گرم مربای لیموترش یا پرتقال در 3 قاشق مرباخوری 1 قاشق غذاخوری سالاد سیاه 1 قاشق غذاخوری فلفل 1 قاشق چایخوری سکویا 1 قاشق چایخوری دستور پخت خورش ریحان, خورش ریحان با مرغ, خورشت ریحان و بادمجان طرز تهیه خورش ریحان با مرغ پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید. تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنید، سبزی خورش ریحان را خرد کرده و در ظرف دیگری به مدت 5 دقیقه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.2 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و حدود 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.اگر می خواهید از بادمجان ها در خوش استفاده کنید، بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه کنید و سرخ کنید. 20 دقیقه قبل از اتمام پخت نمک و فلفل را اضافه کنید، در 10 دقیقه آخر آبلیمو یا آب پرتقال را اضافه کنید، وقتی خورش جا افتاد حرارت را کم کنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید و خورش و بادمجان های سرخ شده را در بشقاب بگذارید. دور خودت مرتب کن .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …