طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت

طرز پخت خورش قیمه بادمجان بدون گوشت, دستور پخت خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت
برای تهیه خورش بادمجان بدون گوشت قیمه بادمجان بدون گوشت می تواند یک وعده غذایی کامل برای گیاهخواران باشد. می توانید با ذرت یا عدس خورش پر بادمجان بدون گوشت درست کنید و از ترکیب پروتئین گیاهی موجود در آن استفاده کنید. خورش قیمه بادمجان بدون گوشت مواد لازم برای خورش قیمه بادمجان بدون گوشت 1 عدد گوجه فرنگی کدو حلوایی تازه 6 عدد پیازچه 1 پیمانه پیاز 1 پیمانه سیر 1 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری نمک + 1 قاشق غذاخوری فلفل, 1 قاشق چایخوری 1/2 زردچوبه چرخ شده) 1/2 قاشق چایخوری ادویه برای خورش 1/2 قاشق چایخوری روغن 2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت, طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بدون گوشت, خورش قیمه بادمجان طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت

یک قاشق غذاخوری نمک در یک کاسه بریزید و آب اضافه کنید. روی آن پوست گرفته و از طول به قطر حداقل 1 سانتی متر برش دهید و در ظرفی حاوی آب نمک قرار دهید و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. بادمجان ها را با ظرف دیگری وزن کنید تا در آب شناور نشوند. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.گوجه فرنگی را ریز خرد کنیدسیر را با چاقو خرد کنید. پیاز را با 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر، زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید نرم شود سپس در مخلوط کن پوره کنید. کف سینی فر فویل آلومینیومی بچینید و با یک قاشق روغن زیتون چرب کنید و فر را با حرارت زیاد گرم کنید. بادمجان ها را ته سینی بچینید و یک گوجه فرنگی را که از قبل رزرو کرده بودید حلقه حلقه کنید و روی سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای رنگ شود، آماده بودن بادمجان ها را با چنگال تست کنید اگر فرو رفت. به راحتی روی آن ها.یعنی پخت تمام شده است.برای تفت دادن بادمجان ها شعله فر گریل را روشن کنید. در حین پختن بادمجان ها، لپه را جداگانه بپزید، سس مخلوط را به همراه خیار و بادمجان تازه به لپه اضافه کنید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا رقیق شود. شعله را زیاد کنید تا بجوشد سپس درب قابلمه را بگذارید و بگذارید بجوشد. در پایان پخت گوجه فرنگی تفت داده شده و نمک را اضافه کنید.وقتی خورش غلیظ و لعاب دار شد با برنج سرو کنید.خورش پر شده با بادمجان و عدس مواد لازم برای خورش پر شده با بادمجان و عدس بادمجان (بزرگ) عدس 1 عدد یا دال عدس 200 گرم روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری زیره 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل (به میزان لازم) به میزان لازم 1 عدد پیاز سیر (رنده شده یا خرد شده) 1 عدد گوجه فرنگی (خرد شده) 400 گرم گشنیز (تازه) 2 قاشق غذاخوری مسنایمگ 2 عدد بادمجان خورشتی بدون گوشت طرز تهیه بادمجان خورشتی با عدس بادمجان را بشویید و آن را به قطعات کوچک برش دهید. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجان های خرد شده را روی آن بمالید و روی آنها را با روغن زیتون و کمی نمک و زیره بپاشید و هم بزنید تا با مواد پوشانده شود سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. زمان بادمجان ها را یکبار بچرخانید تا کاملا برشته شوند. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز ناگینی خرد شده را سرخ کنید. فلفل، سیر، زنجبیل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید. عدس، گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سیاه و آب را اضافه کنید و هم بزنید و تابه را بگذارید تا بجوشد.حرارت را کم کنید و مواد را به مدت 30 دقیقه بجوشانید تا عدس ها پخته شوند.گشنیز تازه را خرد کرده و به همراه بادمجان تفت داده به خورش اضافه کنید و بگذارید استراحت کند. برای تزیین خورش چند تکه بادمجان رزرو کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز پخت مربای زردآلو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …