طرز تهیه رولت اسفناج

رولت اسفناج یک غذای خوشمزه است که می توانید با این میان وعده زیبا برای زیبایی میز غذاخوری خود استفاده کنید. رولت اسفناج یک میان وعده خوشمزه است که زیبایی دو چندانی را به میز ناهارخوری شما می آورد. به طور کلی از سه روش مختلف برای تهیه رول اسفناج استفاده می شود. در روش اول رول اسفناج را به شکل سبزی نارگیلی در می آورند و رول می کنند، در روش دوم در فر به شکل کیک رول می پزند و سپس رول می کنند و در روش سوم می پزند و به شکل املت که در این مطلب داریم 3 روش پخت رول اسفناج را به شما آموزش می دهیم. بورک اسفناج ترکی که با خمیر یوفکا تهیه می شود را نیز می توان از انواع رول اسفناج دانست که البته ظاهر و طرز پخت آن کاملا متفاوت است. رول اسفناج را می توانید به یکی از روش های زیر تهیه کنید. مواد میانی رول اسفناج کاملاً با زمان شما و موادی که در دسترس دارید سازگار است.طرز تهیه رولت اسفناج, رولت اسفناج با ماست, رولت اسفناج طرز تهیه رولت اسفناج و پنیر
  مواد اسفناج و پنیر اسفناج و پنیر پوره اسفناج 1 پیمانه تخم مرغ 3 لیوان آب یا شیر 1/4 پیمانه آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق چایخوری پودر نمک 1 قاشق چایخوری نمک. فلفل سیاه دانه گشنیز به میزان لازم مواد لازم برای مواد متوسط ​​پنیر ویلی یا لبنه سس مایونز 400 گرم سوسیس 2 قاشق غذاخوری 5 عدد زیتون خرد شده 1/4 پیمانه شسته 1 قاشق غذاخوری. طرز تهیه رول اسفناج و پنیر، اسفناج را پس از شستن و خرد کردن در مخلوط کن بریزید تا پوره شود، در صورت نیاز می توانید 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا داخل دستگاه بچرخد.زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ نمک زده را با همزن برقی بزنید تا کف و کرم رنگ شود و وقتی کاسه را زیر و رو می کنید تکان نخورد. زرده تخم مرغ را با آب یا شیر و ادویه، نمک و روغن مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود و پوره اسفناج را اضافه کنید. آرد و مخمر را با هم مخلوط کرده و الک کرده و کم کم به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با چند میله هم می زنیم تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و با کاردک با حرکات دایره ای مخلوط کنید تا پف نکند. کف قالب 16*12 را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را به طور یکنواخت کف قالب بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید.برای فرهای برقی و توستر دما را تنظیم کنید. به 20 درجه کاهش دهید برای تست یکپارچگی پخت، یک خلال دندان وسط مواد قرار دهید، اگر خمیر نچسبید یعنی کاملا پخته شده است. سینی رول را از فر خارج کرده و رول را در یک دستمال تمیز برگردانید و کاغذ روغنی را بردارید و رول را همراه با دستمال گرد کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.سوسیس، زیتون و شوید را ریز خرد کرده و با سس و پنیر در ظرفی مخلوط کنید.برای مواد میانی می توانید از ترکیب ریش مرغ، زرشک و گردو استفاده کنید. رول را باز کنید و مواد میانی را روی آن قرار دهید و دوباره به کمک دستمال گرد کنید و با دستمال یا سلفون خیلی محکم ببندید تا باز نشود و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. و بعد برش بزنید رول اسفناج مواد لازم برای رول اسفناج در تابه دو کیلوگرم اسفناج شش تخم مرغ دویست گرم پنیر شیر یک پیمانه فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک پیمانه قارچ خرد شده نصف پیمانه سیب زمینی پخته نصف پیمانه ذرت پخته نصف پیمانه هویج پخته خرد شده نصف پیمانه نمک به میزان لازم فلفل آویشن به میزان لازم روغن مایع طرز تهیه رول اسفناج را در تابه خرد کنید . هویج را بجوشانید و ریز خرد کنید. قارچ ها را به صورت خلال یا نگینی خرد کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن گرفته شود. اسفناج را بخارپز کرده و آب آن را ریز خرد کنید و تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس اسفناج سرد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و مخلوط کنید.تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و مخلوط اسفناج را به تابه اضافه کنید و مانند کراکر تفت دهید سپس روی کاغذ روغنی بگذارید و مانند رول گرد کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و گرفته شود. شکل.قارچ، فلفل، هویج، نخود و ذرت را در ظرفی بریزید و با پنیر لبنه به آرامی بدون له شدن مواد مخلوط کنید و ادویه ها را اضافه کنید. رول اسفناج را از یخچال بیرون بیاورید و مواد میانی را روی آن بمالید و به آرامی با کاغذ روغنی دوباره گرد کنید و یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید سپس با چاقوی دندانه دار خیلی تیز به صورت رول های تکی برش دهید و سرو کنید. طرز تهیه رولت اسفناج انواع رولت اسفناج, رولت اسفناج و مرغ, رولت اسفناج و پنیر رولت اسفناج بدون مواد رولت اسفناج بدون فر 200 گرم گردو 3 عدد زرشک خلاصه 1 پیمانه سیر 2 حبه پیاز 1 تخم مرغ 4 عدد طرز تهیه اسفناج اسفناج بدون اسفناج اسفناج را شسته و آبکش کنید. آب رفته، آن را خرد کرده و رزرو کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با نمک، فلفل، زرشک و گردوی ریز خرد شده به اسفناج اضافه کنید. ماهیتابه نچسب مستطیلی را روی آتش بگذارید و چرب کنید سپس مخلوط اسفناج را داخل آن بریزید و یک طرف آن را که سرخ شده برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. پخت پای اسفناج حدود 20 دقیقه طول می کشد. سپس باید آن را کنار بگذارید تا خنک شود.ماست تغلیظ شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.شیرینی اسفناج را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با ماست پر کنید و از یک طرف شروع به غلتاندن کنید و داخل سلفون بپیچید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس برش بزنید، در صورت تمایل می توانید یک لایه درست کنید. ژامبون را روی ماست قرار دهید رول اسفناج با ماست مواد لازم برای رول اسفناج با ماست 150 گرم اسفناج، پیاز خرد شده، نصف پیمانه ماست، 1 پیمانه سیر رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، 5 عدد مغز خرد شده (اختیاری)، 3 عدد زرشک 2 قاشق غذاخوری نمک 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زنجبیل 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه رول اسفناج با مستفر درجه حرارت را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید تا ولرم شود. برگ های اسفناج را با 3 قاشق غذاخوری آب در قابلمه ای بریزید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید و وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید و اسفناج آبکش شده را با پیاز خرد شده و ادویه ها و روغن اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بریزید. مخلوط کن را به مدت دو دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.گردو و زرشک خرد شده را به مایع اضافه کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی بپوشانید و مایع اسفناج را به طور یکنواخت روی سینی بمالید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد سپس کنار بگذارید تا خنک شود و سپس روی میز قرار دهید. سطح کار را برگردانید و کاغذ روغنی را بردارید و با چاقو به صورت نوار برش دهیدماست را با سیر رنده شده و نمک مخلوط کرده و روی نوارهای اسفناج بمالید و به آرامی هر نوار را جداگانه بغلتانید، اگر وقت داشتید می توانید رول اسفناج را یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و سپس سرو کنید. طرز تهیه رولت اسفناج, رولت اسفناج با ماست, رولت اسفناج طرز تهیه رولت اسفناج با خمیر یوفکا رولت اسفناج با خمیر یوفکا یا بورک اسفناج مواد لازم برای رولت اسفناج با خمیر یوفکا خمیر یوفکا به قطر 50 سانتی متر 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره 4 قاشق غذاخوری پنیر متوسط ​​خرد شده 20 عدد پیاز تازه 1 عدد. هر پنیر سفید دیگری 1/2 1 پیمانه فلفل سبز خرد شده نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه مخلوط تخم مرغ شیر 1 پیمانه تخم مرغ 2 پودر برای پخت 2/1 قاشق چایخوری زیتون روغن، 7/3 پیمانه، مواد لازم برای بورک، زرده تخم مرغ، 1 لیوان شیر یا ماست طبیعی، 1 قاشق غذاخوری کنجد یا سیاه دانه برای تزیین به میزان لازم، مثلا رول اسفناج را با ماکارونی یوفکا یا بورک اسفناج آماده کنید. روغن و کره را در یک تابه متوسط ​​روی حرارت ملایم گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.فلفل دلمه ای سبز خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیازها طلایی شوند سپس از ماهیتابه خارج کنید.اسفناج های خرد شده را به تابه اضافه کنید و در ظرف را بپوشانید تا اسفناج نرم شود و آب آن خارج شود. اسفناج را هر از چند گاهی هم بزنید تا به هم نچسبد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیاز، فلفل دلمه ای و پنیر را به اسفناج اضافه کنید و مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به اسفناج اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و یکی از زرده ها را جدا کنید. شیر، یک سوم فنجان روغن زیتون و بیکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، یک ورقه خمیر یوفکا را از وسط نصف کرده و روی میز کار پهن کنید. تمام سطح خمیر یوفکا را با مخلوط تخم مرغ رنگ کنید. 3-4 قاشق غذاخوری از سس اسفناج را به اندازه 2 سانتی متر دور خمیر بمالید و دو طرف خمیر را روی مواد برگردانید و خمیر را با احتیاط از سمتی که مانند سوسیس گرد است بغلتانید. برش بستگی به سلیقه شما دارد. رول را در قالبی که خوب چرب کرده اید قرار دهید، روی آن را با برس مخلوط تخم مرغ بمالید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود. طرز تهیه رولت پیتزا اسفناج پنیری رولت پیتزا اسفناج پنیری مواد لازم برای رولت پیتزا اسفناج پنیری 5 تخم مرغ 5 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از 200 گرم تا نیم کیلو) طرز تهیه رولت اسفناج با پنیر برای پیتزا اسفناج را نگینی خرد کرده و با کمی آب و نمک بپزید تا آب آن کاملا کشیده شود سپس با کمی کره تفت دهید و کنار بگذارید.تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و تخم مرغ مایع را داخل سینی بریزید و اسفناج را روی مواد بریزید و به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا تخم مرغ ها بسته شوند. برای یک رول اسفناج شیک‌تر، می‌توانید برگ‌های اسفناج خام را روی تخم‌مرغ‌ها بچینید تا لایه بیرونی رول کاملا سفید شود و هنگام رول کردن رنگ زیباتری به خود بگیرد. از فر و پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه شده روی آن بچینید و با کاغذ روغنی بپیچید و بگذارید در یخچال خنک شود و سپس برش بزنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …