طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی


طرز تهیه بورک پفکی ترکیه , بورک پفی گوشت , طرز تهیه بورک ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذاهای ترکی بورک پفکی یا بورک پفکی یکی از غذاهای خوشمزه ترکی است که در روغن سرخ می شود. خمیر را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و با مواد دلخواه خود پر کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.بورک پفکی ترکی یکی از محبوب ترین انواع بورک در دنیاست. بورک پفکی ترکی شباهت زیادی به پیراشکی دارد و با طعم ایرانی همخوانی دارد. در ترکیه بورک پفی را با سوپ ازگلین سرو می کنند اما بورک پفی را می توان به تنهایی نیز سرو کرد. مواد لازم برای غذای بورک پف کرده 1 تخم مرغ ماست 4 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری آرد 2 پیمانه تخم مرغ خرفه 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه بورک پف کرده تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. ماست. نمک و تخم مرغ خرفه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. نیمی از آرد را با مایه الک کرده و به تخم مرغ اضافه کرده و ورز می دهیم. بقیه آرد را جداگانه الک کنید و کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به اندازه ۱ سانتی متر باز کنید و با کاتر به شکل مثلث در آورید.یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. روغن مایع را به اندازه ای که خمیر در ماهیتابه شناور شود اضافه کنید و صبر کنید تا داغ شود. برش های خمیر را در تابه قرار دهید تا سرخ و پف کنند. می توانید بورک ها را از این طرف به سمت دیگر برگردانید تا تمام سطح بورک قهوه ای طلایی شود، سپس روی یک حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با سس مورد علاقه خود سرو کنید. بورک بوقلمون پف کرده مواد لازم برای بورک بوقلمون پف کرده آرد گندم نصف لیوان تخم مرغ دو عدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری آب نصف لیوان سرکه یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق مرباخوری 150 گرم مواد متوسط ​​پنیر سفید 200 گرم یک عدد تخم مرغ به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه جعفری به میزان لازم خرد شده روغن مایع آفتابگردان برای سرخ کردن بورک بورک ترکی پفکی طرز تهیه بورک پفکی ترکی آرد را چند بار الک کنید تا خمیر بورک پف کرده آماده شود. تخم مرغ، کره آب شده، آب، سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را گرد کرده و روی آن را بپوشانید تا 20 دقیقه استراحت کند. روی سطح کارتان آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید.روی خمیر را کره نرم بمالید و دوباره با وردنه باز کنید.حوزه مالی را تکرار کنید و 5 بار دیگر دو برابر کنید. همین کار را برای خمیر دوم تکرار کنید. برای تهیه مواد میانی پنیر را با چنگال له کرده و نصف پیمانه جعفری خرد شده به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را برای آخرین بار با وردنه باز کنید و با لیوان قالب بزنید و مواد پنیر را در یک طرف خمیر با فاصله از لبه ها قرار دهید و طرف دیگر را روی مواد تا بزنید و لبه های خمیر را فشار دهید. . به همراه پشت چنگال تا بسته شوند.دو طرف بورک ها را در روغن شناور داغ سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند و روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. 2 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم برای مواد بورک وسط پف کرده گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد جعفری اضافه کنید. ، 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.در ظرف دیگری تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و آب را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید که به دست نچسبد. خمیر را داخل نایلون بگذارید و حدود 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید و برای تهیه مواد میانی برای پفک های بورک پیاز را پوست گرفته و خلالی کنید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. جعفری را خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید. روی میز کار آرد بپاشید و گلوله های کوچکی از خمیر برداشته و با وردنه به شکل گرد در بیاورید. یا می توانید بعد از باز کردن خمیر را طوری فرم دهید که همه یکدست شود. مواد گوشتی را در وسط دایره های خمیر قرار دهید. لبه های خمیر را با کمی آب یا زرده تخم مرغ آغشته کنید و دایره را تا کنید و با دست یا چنگال لبه های خمیر را به هم بچسبانید تا به صورت نیم دایره درآید. بورک پف کرده باید در روغن داغ سرخ شود تا پف کرده و ترد شود. صبر کنید تا هر دو طرف قهوه ای شود سپس یک حوله را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و با سس دلخواه سرو کنید. .




قبلی طرز تهیه پلو اسفندی



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه روتی، نان خوشمزه برای صبحانه هندی روتی یکی از نان های سنتی هندی …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …