طرز تهیه کوفته سه رنگ دانگو

طرز تهیه دانگو ژاپنی, طرز تهیه هانامی دانگو, شیرینی دانگو طرز تهیه دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی
دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی به شکل کوچک درست می شود و به عنوان غذای خیابانی در ژاپن بسیار محبوب است. دانگو (Kushi Mitarash Dango) یا کوفته برنج ژاپنی، یک میان وعده سنتی و محبوب ژاپنی است که به طور سنتی از آرد برنج به شکل گرد کوچک تهیه می شود و روی سیخ های چوبی کشیده می شود و با سس غلیظ و شیرینی سرو می شود. سرد با چای سبز کوفته برنجی بخش مهمی از فرهنگ آشپزی ژاپنی ها است و در “جشنواره ماه” که در فصل برداشت در اوایل پاییز برگزار می شود، انواع کیک برنجی و دانکو با شکل ها و تزئینات مختلف تهیه می شود. این خوراکی شیرین، خوشمزه و ارزان خیابانی در گذشته فقط در کنار معابد به فروش می رسید، اما اکنون به عنوان غذاهای سنتی خیابانی در مکان های شلوغ شهر به فروش می رسد. طرز تهیه کوفته برنجی دانگو, انواع دانگو, طرز تهیه دانگو رنگی  انواع دانگو
با توجه به سسی که روی آن می ریزند نام های مختلفی دارند. دانگوهایی که کبابی می شوند به یاکی دانگو معروف هستند.دانگوی سنتی اوکیناوا معمولا در روغن سرخ می شود و به اوکیناوا دانگو معروف است.برخی دانگوها را در آب یا آب مرغ و گوشت گاو یا مایعات دیگر می پزند. دانگوهای رنگارنگی که با سس‌های مختلف سرو می‌شوند به عنوان بوچان دانگو شناخته می‌شوند، در حالی که فزمر دانگو با خمیر لوبیا قرمز درست می‌شود. دانگو سبز با چای سبز درست می شود و به دلیل داشتن عطر چای سبز به چا دانگو معروف است. دانگو زرد با زرده تخم مرغ تهیه می شود. یک گلوله خمیر برنج با خمیر لوبیا در وسط و با روغن کنجد پوشانده شده است به عنوان دانگو لاستیکی شناخته می شود. کوفته برنجی که با سس غلیظ سرو می شود، میتاراشی نامیده می شود، در حالی که کوفته برنجی سیخ شده کوشی دانگو نامیده می شود. دانگو مواد لازم برای دانگو آرد برنج بسیار نرم 3/4 پیمانه آب گرم برای تهیه سس شیرین و 3/4 پیمانه شکر معمولی یا پیلونسیلو، نصف فنجان سس سویا (بدون نمک یا شیرین)، 2 قاشق غذاخوری سیب زمینی نشاسته یا هر نشاسته دیگری و 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه هانامی دانگو, شیرینی دانگو, شیرینی دانگو ژاپنی تهیه دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی

طرز تهیه دانگو

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه به پلو غذای سنتی اصفهانی

برای تهیه دانگو بهتر است برنج تازه و نیم دانه تهیه کنید که چسبندگی بیشتری دارد.آرد برنج و آب را با هم مخلوط کرده و خمیر گردی درست می کنیم.این گلوله خمیر نباید به دست شما بچسبد. حالا با این خمیر نان های کوچک درست کنید و به مدت 10 دقیقه آنها را بخارپز کنید و سپس بگذارید کاملا خنک شوند. هر 3 تا 4 عدد کلکالی را روی یک سیخ چوبی نخ کنید. برای تهیه سس، شکر، سویا و آب را با هم مخلوط کرده و بگذارید بجوشد. نشاسته را در آب سرد حل کنید و در حین هم زدن به سس اضافه کنید و بگذارید سس روی حرارت کم غلیظ شود. سیخ های کوفته برنجی را در بشقاب مناسبی بچینید و سس را روی آن ها بریزید و سرو کنید. سایر نکات لازم برای تهیه دانگو: دانگو را می توانید بدون سیخ و با سس های غیر شیرین مانند ارده سرو کنید. می توانید روی کوفته ها را با گردو و بادام خرد شده تزیین کنید، می توانید گردو و بادام خرد شده را در مرکز کوفته ها قرار دهید. می توانید رب لوبیا قرمز یا پوره سیب زمینی شیرین را در وسط کوفته ها قرار دهید. گاهی اوقات کوفته های ساخته شده از برنج، جلبک دریایی یا برگ های پهن بامبو به نام ساسا را ​​می پیچند و سرو می کنند. .

بیشتر بخوانید:  طرز پخت مربا موز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …