دلیل وارفتن کوفته چیست و چکار باید کنیم تا کوفته وا نرود؟

چیکار کنیم کوفته وا نره, چه کار کنیم تا کوفته وا نرود, فوت و فن وا نرفتن کوفته

چه کار کنیم تا کوفته وا نرود

فوت و فن وا نرفتن کوفته

کوفته هایی مشابه کوفته قلقلی، کوفته تبریزی و کوفته برنجی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که خیلی از ما آن‌ها را دوست داریم. ولی از دشواری هایی که برای پخت کوفته وجود دارد، این می باشد که کوفته موعد پخت وا میرود. دلیل آن چیست؟ نکات لازم برای پیشگیری از وا رفتن کوفته مشکلی می باشد که در این مقاله به آن پرداخته ایم.

دلیل وا رفتن کوفته چیست؟

دلیل وا رفتن کوفته می‌تواند متعادل نبودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته باشد. به طور مانند کم بودن گوشت نسبت به دیگر مواد یکی از علل اصلی وا رفتن کوفته می باشد، پس توجه کنید مقدار گوشت را متناسب با دیگر مواد استفاده کنید.

دلیل دیگر وا رفتن کوفته می‌تواند چرب بودن بیش از اندازه گوشت باشد. برای تهیه کوفته از گوشتی استفاده کنید که نه زیاد چرب باشد و نه زیاد خشک، زیرا همان طور که چربی بیش از حد گوشت سبب وا رفتن کوفته می‌شود.

درست ورز ندادن مواد کوفته هم می‌تواند سبب وار رفتن کوفته شود، مواد کوفته را باید خوب ورز داد تا با هم ترکیب شده و حالت چسبندگی پیدا کنند.

دلیل وا رفتن کوفته را می‌توان در دمای سس کوفته هم جستجو کرد. چنانچه موعد قرار دادن کوفته‌ها در سس، دمای سس پایین باشد کوفته‌ها وا می‌روند، پس شکیبایی کنید تا سس کوفته به جوش آید و کوفته‌ها را یکی یکی به آن بیفزایید.

چیکار کنیم کوفته وا نره, چه کار کنیم تا کوفته وا نرود,علت وا رفتن کوفته چیست

علت وا رفتن کوفته

ترفندهای پیشگیری از وا رفتن کوفته

متعادل بودن نسبت مواد اولیه

بیشتر بخوانید:  مضرات و خواص توت فرنگی

برای تهیه کوفته تبریزی باید به میزان مواد اولیه تمرکزفکر کنید. در صورت زیاد یا کم بودن یکی از مواد اولیه مشابه گوشت و لپه و … امکان دارد کوفته سفت شود و یا وا رود. مقدار لپه و برنج بیش از اندازه سبب وار رفتن کوفته می شود و زیاد بودن مقدار گوشت سبب سفت شدن کوفته می شود. بنابراین تمرکزفکر کنید که اندازه مواد اولیه کوفته باید کاملا به اندازه و متناسب باشد .

گوشت کوفته

گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی باید از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله باشد. نصف گوشت گوسفندی و نصف دیگر گوساله باشد. گوشت مورد استفاده در کوفته تبریزی برای چسبندگی بهتر و پیشگیری از وا رفتن کوفته بهتر می باشد ۲ مرتبه چرخ شود. همینطور چرب بودن بیش از اندازه گوشت هم یکی از دلیل‌ها وا رفتن کوفته می باشد .

چیکار کنیم کوفته وا نره, چه کار کنیم تا کوفته وا نرود,چیکار کنیم که کوفته وا نره

پیشگیری از وا رفتن کوفته

ورز دادن کوفته

یکی از نکات مهم برای داشتن یک کوفته خوب مقدار ورز دادن می باشد. هر چی بیشتر مواد را ورز بدهید، احتمال وا رفتن کمتر می باشد. مواد کوفته را خوب ورز دهید تا وقتی که به دست بچسبد و یک حالت چسبندگی پیدا کند. اغلب ده لحظه ورز دادن مواد کافی می باشد. چنانچه مواد را بیش از اندازه ورز دهید امکان دارد سبب سفت شدن کوفته شود .

افزایش کردن کوفته به سس

یکی از اشتباهاتی که امکان دارد سبب وا رفتن کوفته شود روزگار افزایش کردن کوفته ها به سس می باشد. دمای مایع سس وقتی که می خواهید کوفته ها را به آن افزایش کنید خیلی اهمیت دارد.

باید بگذارید که سس به جوش بیاد آنگاه زیر آن را کم کنید و یکی  یکی با قدری مکث کوفته ها را به سس بیفزایید. مقدار سس نباید خیلی زیاد یا کم باشد. سس نباید کاملا روی کوفته ها را بگیرد . اصلا تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک امکان دارد سبب ترک خوردن کوفته شود.

آب پیاز می تواند مشکل ساز شود

افزایش کردن پیاز به کوفته، طعم آن را خیلی خوشمزه می کند. ولی اگر پیاز خیلی پرآب باشد باید پیاز را درشت رنده کنید تا کمتر له شود و کمتر آب بیندازد. چنانچه دیدید که آب پیاز خیلی زیاد می باشد، آن را خالی کنید.

به همین علت می باشد که باید پیاز را در ظرفی سوا رنده کنید تا پس از اینکه آب اضافی آن را خارج کردید، به مواد کوفته افزایش کنید. چنانچه به هر علتی آب پیاز درون کوفته زیاد بود، باید مقدار بیشتری آرد به آن افزایش کنید. پیشنهاد ما این می باشد که به جای افزایش کردن آرد، از ابتدا آب اضافی پیاز را بگیرید. آب دار بودن کوفته، سبب شل شدن آن می شود.

کوفته ها را استراحت دهید

یکی از چیزهایی که به هیچ وجه نباید پشت گوش بیندازید این می باشد که کو.فته را استراحت دهید. قطعا بعد از اینکه مواد کوفته را به خوبی ورز دادید، آن را به اندازه دلخواه گرد کنید و بعد در ظرفی گذاشته و در آن را ببندید یا رویش سلفون بکشید، این کوفته های خام را در فریزر قرار دهید تا حسابی سرد شود. لااقل ۱ ساعت روزگار دهید. اگر روزگار بیشتری هم کوفته ها در فریزر بماند، هیچ مشکلی ایجاد نمی شود. می توانید بعدا از کوفته ها استفاده کنید.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …