راز سیاه شدن قورمه سبزی چیست؟

راز سیاه شدن قورمه سبزی,سیاه شدن قورمه سبزی,راز سیاه شدن قورمه سبزی چیست

سیاه شدن قورمه سبزی

رازهای سیاه شدن قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی

نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی :

تره ۴ واحد: ۴۰۰ گرم

گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم

جعفری ۴ واحد : ۴۰۰ گرم

شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم

برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)

کمی برگ سیر (دلخواه) حدود دو رقم برگ سیر برای یک کیلو سبزی

در سبزی قرمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعاب دار شدن خورشت استفاده می کنند. ولی اسفناج بهتر از برگ چغندر می باشد. چنانچه برگ چغندر به سبزی قورمه افزایش می کنید زیاد کم بزنید. زیرا خورشت را زیادی لعاب‌دار می کند. همین طور طعم اسفناج در خورشت قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر می باشد.

شنبله سبب عطر دادن به خورشت قورمه سبزی می شود ولی اگر زیاد بزنید خورشت را تلخ می کند.

راز سیاه شدن قورمه سبزی,سیاه شدن قورمه سبزی,برای سیاه شدن قورمه سبزی چه باید کرد

راهکار برای سیاه شدن قورمه سبزی

راهکار برای سیاه شدن قورمه سبزی

دو نکته اصلی و کاربردی برای سیاه شدن رنگ قورمه سبزی وجود دارد.

– نکته نخست اینکه باید سبزی خورشت را با روغن زیاد و حرارت کم داغ‌کردن بدهید تا اندازه ای که رنگش کاملا قهوه ای شود.

یا میتوانید به خورشت مقدار کمی در حد یک قاشق غذاخوری رب انار یا تمبرهندی اضافی کنید تا یه قورمه سبزی رو به سیاه داشته باشید.

از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده کنید که البته رنگ خورش را تیره میکند.

راز سیاه شدن قورمه سبزی,سیاه شدن قورمه سبزی,چیکار کنیم که قورمه سبزی سیاه بشه

فوت و فن قورمه سبزی مجلسی سیاه

– نکته دیگر اینکه هنگام سرخ کردن سبزی ها میتوانید قدری شنبلیله خشک بریزید و سبزی ها را داغ‌کردن بدهید. شنبلیه خشک سبب سیاه شدن قورمه سبزی می شود تنها مواظب باشید نسوزد که سبب تلخ شدن می شود ! ریختن شنبیلیه خشک موعد سرخ کردن سبزی قورمه می تواند آن را تیره کند. ولی از یاد نبرید که افزایش کردن زیاد آن می تواند آن را تلخ کند.

بیشتر بخوانید:  نكات پخت كباب ترش و کته کباب

نمک خورشت  را ۵ لحظه آخر پخت به آن افزایش کنید تا خورشت زودتر و بهتر جابیافتد.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …