غذاهای سنتی قشم

معرفی غذاهای سنتی قشم غذاهای سنتی قشم که حتما باید امتحان کنید می توانیم غذاهای سنتی قشم را به عنوان یکی از جاذبه های سفر به قشم، این جزیره زیبا معرفی کنیم. در ادامه از خوشمزه ترین غذاهای سنتی قشم می گوییم: معرفی غذاهای سنتی قشم محلی منطقه ای است که به آن سفر کرده ایم. قشم یکی از زیباترین شهرها و بنادر ایران است که در طول سال پذیرای گردشگران و مسافران زیادی از سراسر جهان است و می توان به طعم لذیذ غذاهای سنتی آن، بر جذابیت های قشم افزود. البته از آنجایی که قشم یک شهر ساحلی است، عجیب نیست که بیشتر غذاهای سنتی قشم با ماهی و میگو و مواد مختلف از دریا تهیه می شود. غذای هواری یکی از معروف ترین غذاهای سنتی قشم است که می توان آن را یکی از معروف ترین غذاهای قشم معرفی کرد. هواری نوعی پلو مخلوط است که معمولا با ماهی حوار درست می شود.البته تجربه نشان می دهد که این غذا را می توان با ماهی های دیگر یا با میگو درست کرد اما بومیان قشم هاواری را با ماهی هور درست می کنند.برای پخت این پلو مخلوط خوشمزه کافی است ماهی پوزه را با پیاز و سبزیجات مختلف تفت دهید و پس از آماده شدن برنج، مواد آماده شده را در کنار برنج قرار دهید و بگذارید بپزد. خوشمزه ترین غذای قشم محسوب می شود. اکثر رستوران های قشم این غذا را طبخ می کنند و این پلو یکی از اعضای دائمی منوی رستوران های قشم است. البته بسیاری از رستوران ها هاوری را با میگو می پزند که طعم خاص خود را نیز دارد.زیبون یکی از غذاهای سنتی قشم است. در واقع می توانیم زیبون را به عنوان نوعی ته چین معرفی کنیم. برای تهیه این غذا ابتدا ماهی را به همراه پیاز سرخ شده، سیب زمینی سرخ کرده، سبزیجات و ادویه های معطر و خاص در ته قابلمه قرار دهید، به دو صورت می توانید این کار را انجام دهید، یکی اینکه ابتدا نان را ته قابلمه قرار دهید. . و سپس ماهی و هاون را بگذارید یا نان را نگذارید، فقط ماهی را بگذارید و هاون را روی آن بگذارید.بعد از اینکه ماهی و هاون را ته قابلمه گذاشتید، برنج را برای جوشیدن آماده کرده و با انواع سبزی ها مخلوط کنید و روی ماهی قرار دهید و اجازه دهید برنج بجوشد و مواد پخته شده به هم برسند.غذای کولامبا یکی از غذاهای سنتی قشم کلامبا است، غذای چرب و لذیذی است که در طبخ آنها اغلب از روغن حیوانی استفاده می شود. برای درست کردن این غذا ابتدا جو آسیاب شده را در آب جوش بریزید تا پخته شود. سپس ماهی مورد نظر را در آب قرار دهید تا بجوشد و در حدی پخته شود که پوست آن از ماهی جدا شود، یادتان باشد برای پخت ماهی زردچوبه، نمک و فلفل را فراموش نکنید. حالا ماهی پخته جدا شده از بیل را به گندم یا جو پخته اضافه می کنیم و با سبزیجات معطر ترکیب می کنیم. در نهایت برای طعم بهتر غذا از روغن حیوانی استفاده کنید. غذاهای سنتی قشم, غذای قشم, غذاهای محلی قشم آنکاس یکی از غذاهای سنتی قشم، اتنکاس یکی از غذاهای سنتی قشماین را باید با ماهی مرکب یا همان ماهی آنکاس تهیه کرد. این غذا یکی از غذاهای اصیل قشم است که اصلا با برنج سرو نمی شود و با انواع سبزی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و … سرو می شود.برای خوردن آنکا ابتدا ببینید آیا طعم شیرین ماهی را دوست دارید یا نه، زیرا برای تهیه و پخت آنکا باید ماهی را با مقداری شیره خرمای اصل و مقداری آب بپزید، این روش به طبع سرد درست می شود. ماهی به کمک شیره خرما به دست می آید و شیرینی این شهد توسط ماهی مصرف می شود و در نهایت ماهی پخته شده در شیره خرما را با انواع سبزیجات، سیب زمینی و سایر ادویه ها سرو می کنند. یا سسی که با انواع غذاهای قشم سرو می شودبرای تهیه مهیاوا به ساردین نیاز دارید. ساردین باید کاملا شسته و تمیز شود، پس از اطمینان از تمیز بودن ماهی باید کاملا خشک شود و این خشک شدن باید در حدی باشد که در نهایت ماهی له شده و کوبیده شود. ساردین خشک را بعد از کوبیدن باید با رازیانه و گشنیز و ادویه مخصوص ترکیب کرد، این مواد را می توان به صورت آماده با نان میل کرد. اما در رستوران ها به عنوان پیش غذا و در کنار غذای اصلی سرو می شود. برای پخت برنج دیشو باید برنج را در کمی شیره خرما بپزید و برای خوردن آماده کنید. سپس می توانید با این برنج شیرین از ماهی سرخ شده استفاده کنید.خرما یکی از چیزهایی است که در جزیره قشم به وفور یافت می شود. ترکیب خرما و ماهی در یک غذا گرمی خرما و سردی ماهی را خنثی می کند. از این رو قدیمی ها بعد از غذای ماهی دانه خرما می خوردند.بنابراین دیشو برنج ترکیبی جدید و مغذی از شیره ماهی و خرما است که البته بسیاری از افراد با خوردن این نوع غذاها موافق نیستند و مزاج آنها با این نوع غذاها سازگار نیست.غذاهای سنتی قشم, غذای قشم, غذاهای محلی قشم پودینی یکی از غذاهای سنتی قشم است که در اکثر منوهای رستوران قشم می توانید این غذا را پیدا کنید. پودینی با کوسه و زعفران درست می شود. برای تهیه پودینی باید گوشت ماهی سفره یا کوسه را کاملا پخته، تیغه ها را جدا کرده و با ادویه های مختلف، سبزیجات معطر، گوجه فرنگی، لیمو عمانی و … دوباره تفت دهید. این غذا به همین ترتیب سرو می شود.

مطلب پیشنهادی

عروسی درخت نارنج چه مراسمی است

داستان عروسی درخت انار عروسی درخت انار عطر شکوفه های نارنج خیابان های شیراز را …