طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون


خیارشور زیتون مخلوط درست کردن ترشی مخلوط زیتون, طرز تهیه ترشی زیتون با ترشی خوراکی یکی از تزیینات مورد علاقه و خوشمزه غذاهای ما ایرانیان است که انواع مختلفی از جمله ترشی مخلوط، ترشی سبک و … دارد. و اقوام مختلف با توجه به ذائقه خود و موادی که در اختیار دارند، عمدتاً برای نگهداری غذا و استفاده خارج از فصل از آن، ترشی تهیه کرده اند. البته همه اقوام و ملیت های مختلف دنیا ترشی مخصوص به خود را دارند. در این مطلب طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط را به شما آموزش می دهیم مواد لازم برای ترشی زیتون مخلوط: زیتون شور و هسته خلال شده نیم کیلو هویج حدود 800 گرم سیریق د ماتا گراند یک و نیم لیوان آب دو عدد لیوان سیاه دانه (در صورت تمایل) نمک به میزان لازم فلفل قرمز به میزان دلخواه پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه مخلوط زیتون ترشی: ابتدا هویج و سیر را در دستگاه چرخ کن بریزید و درشت خرد کنید. پنج دقیقه بجوشانید. سپس آن را خاموش کنید.سیاه دانه ها را اضافه کنید و سریع شیشه ها را پر کنید تا داغ شوند و درب آن را محکم ببندید و برگردانید تا همینطور بماند و خنک شود.به این ترتیب هوادهی (کنسرو) می شود و مدتی در دمای اتاق سالم می ماند و دیگر نیازی به نگهداری در یخچال نخواهد داشت. البته در این روش درب شیشه ها باید فلزی و مقاوم باشد نکاتی برای تهیه ترشی زیتون مخلوط: از این روش می توانید برای انواع مرباها و شربت ها نیز استفاده کنید زیرا به ماندگاری بیشتر آنها در دمای اتاق کمک می کند. بعد از دو هفته آماده است اما بهتر است یک ماه بگذارید تا کاملا سفت شود، پس از باز کردن درب آن را در یخچال نگهداری کنید، رب گوجه فرنگی را در یک قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید تا خام شود. بو را از بین می برد این ترشی بهتر است کمی تند باشد اما میزان فلفل به عهده شماست. .




قبلی طرز تهیه ترشی میوه خشک
بعدی طرز تهیه ترشی شلغم



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه شربت آلوئه ورا برای پرکردن صورت مواد لازم برای شربت آلوئه ورا: ژل …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …