طرز تهیه مربای زغال اخته با هسته و بدون هسته

اگر مربای ترش و شیرین دوست دارید مربای زغال اخته خانگی یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین مرباهایی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. ، مربای انار، مربای چای ترش، مربای گلابی، مربای سیب، مربای توت فرنگی، مربای لبو، مربای انجیر، مربای لیموترش، مربای زغال اخته و… یکی از هنرهای آشپزی است که همه خانم ها می توانند به راحتی آن را در خانه تهیه کنند. در این مطلب طرز تهیه مربای زغال اخته را یاد می گیرید، زمانی که برای تهیه مربای زغال اخته صرف می کنید به قدری کم است که حتی اگر خانه دار هم نباشید می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. اگر نمی خواهید از مرباهای کارخانه ای که مواد نگهدارنده به آن اضافه می شود استفاده کنید، می توانید با مطالعه ادامه مطلب و آموزش مربای زغال اخته، مربای خانگی شیرین و ترش خوشمزه را به راحتی و به سرعت تهیه کنید.زغال اخته سبز که هنوز قرمز روشن است، بسیار ترش و ترش است و برای مربا به شکر بیشتری نیاز دارد، اما کرن بری رسیده شیرین، نرم و رنگ آن کمی تیره تر است و برای تهیه مربا مناسب تر است.برای تهیه مربای زغال اخته می توانید از دو روش تهیه مربای زغال اخته استفاده کنید، به سادگی زغال اخته ها را قبل از پخت در مخلوط کن خرد کنید یا در انتها بعد از پخت آن ها را مخلوط کنید. از مربای زغال اخته به همراه چای و بستنی زیاد استفاده کنید. خوشمزه است و برای تزیین خامه و کیک و انواع دسر می توانید از شربت قرمز زیبای آن استفاده کنید. 1- مربای زغال اخته مواد لازم برای مربای زغال اخته یک کیلو شکر 800 گرم آب 1 لیتر آبلیمو یک قاشق غذاخوری وانیل   طرز تهیه مربای زغال اخته ابتدا زغال اخته ها را شسته و آبکش کنید و در صورت نیاز خشک کنید تا مربای شهد درست کنید. ، در قابلمه لعابی آب بریزید و روی حرارت بگذارید و شکر را اضافه کنید. بگذارید شهر بجوشد و غلیظ شود. زغال اخته ها را به قابلمه اضافه کنید و بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید نیم ساعت بجوشانید تا زغال اخته ها کاملاً شهد آن را بگیرند. حرارت را خاموش کنید و آبلیمو و وانیل را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی با مربا مخلوط کنید.می توانید درب قابلمه را بپوشانید و در قابلمه قرار دهید تا مربا آرام آرام خنک شود و میوه ها به خوبی شهد را جذب کنند.بسته به شیرینی یا اسیدی زغال اخته می توان مقدار شکر آن را 1 تا 1.5 برابر زغال اخته در نظر گرفت تا شیرینی مربا بر اسیدیته آن غالب شود. ۲- مربای زغال اخته بدون هسته: مواد لازم مربای زغال اخته بدون هسته: یک کیلوگرم شکر، یک کیلوگرم آبلیمو، یک قاشق غذاخوری وانیل، یک قاشق چایخوری طرز تهیه مربای زغال اخته, مربای زغال اخته خشک, طرز تهیه مربای زغال اخته با هسته طرز تهیه مربای زغال اخته بدون هسته
میوه ها را بشویید و آبکش کنید، سپس روی پارچه پهن کنید تا آنها کاملا خشک شده اند. زغال اخته ها را با قرار دادن یک نی از بالای بلوبری به پایین هسته بگیرید. کرن بری ها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر بپاشید و 2 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا آب آن گرفته شود و آب جذب شود. زغال اخته اگر میوه ها سفت هستند به شکر بیشتری نیاز دارید مربا را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد، کف مربا را بردارید. در صورت نیاز می توانید نصف لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا کرن بری ها کاملا بپزند. بعد از نیم ساعت که مربا غلیظ شد، وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید سپس بگذارید خنک شود.ارزش غذایی و خواص مربای زغال اخته وجود بیش از 17 نوع ترکیب آنتی اکسیدانی در زغال اخته، این میوه دارویی بی نظیر را به اکسیر جوانی معروف کرده است.مقادیر بالای آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین های E، C، B1، B2 و فلاونوئیدها مصرف متعادل این میوه را برای سلامت عمومی بدن مفید می کند. طرز تهیه مارمالاد زغال اخته, مربای زغال اخته, طرز پخت مربای زغال اخته ارزش غذایی مربای زغال اخته ارزش غذایی مربای زغال اخته در هر 100 گرم انرژی (کالری) 278 کیلو کالری کربوهیدرات 68.86 گرم پروتئین ها 0.37 گرم چربی ها 0.07 گرم آب 30.47 گرم E 30.47 گرم فیبر 1 گرم ویتامین C 1.4 گرم ویتامین 1.0 گرم ویتامین 1.4 گرم ویتامین A 8.8 تیامین (B1) 0.02 میلی گرم ریبوفلاوین (B2) 0.08 میلی گرم نیاسین (B3) 0.04 میلی گرم کولین (B4) 10.2 میلی گرم اسید پانتوتنیک (B5) 0.02 میلی گرم ویتامین B60.02 میلی گرم فولات (B9) 11 میکروگرم مواد معدنی در مقدار 10 گرم 20 میلی گرم آهن 0 49 میلی گرم منیزیم، 4 میلی گرم فسفر، 19 میلی گرم پتاسیم، 77 میلی گرم سدیم، 32 میلی گرم روی، 0.06 میلی گرم مس، 0.10 میلی گرم منگنز، 0.04 میلی گرم سلنیوم، 2 میکروگرم.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …