طرز تهیه ژله ی بریلو، روکش ژله ای کیک و شیرینی


نحوه ی درست کردن ژله ی بریلو, روش های تهیه ی ژله ی بریلو طرز تهیه ژله برای روکش کیک

طرز تهیه ژله بریل

. ژله بریلو یکی از ژله های مناسب برای پوشاندن کیک، شیرینی و دسر است که با 3 دستور پخت در آن آشنا خواهید شد. و برای تزئین استفاده می شود، چیست؟ این یک نوع ژله به نام ژله بریلو است. می توانید کیک را در رنگ های مختلف درست کنید. در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شوید 3. این ژله را می توانید با غلظت کم یا زیاد تهیه کنید. اگر می خواهید روی کیک را کاملا بپوشانید، بهتر است غلظت آن را کم کنید. اما در تهیه کیک و شیرینی بهتر است تمرکز بیشتری داشته باشید طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار مواد لازم برای تهیه بریلو با آگار پودر آگار : 3 قاشق غذاخوری پودر آگار 700 گرم شکر 2 لیتر آب نصف قاشق چایخوری آبلیمو طرز تهیه ژله بریلو: برای تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار ابتدا شکر و پودر.آگار و آبلیمو را با 2 لیتر آب در ظرف مناسبی مخلوط کنید.روی حرارت متوسط ​​بپزید و مدام هم بزنید چون پودر آگار آگار به سختی مخلوط می شودوقتی شروع به جوشیدن کرد حدود 10 دقیقه به همین ترتیب با هم زدن می گذاریم بجوشد و بعد از 10 دقیقه شعله را خاموش می کنیم. بهتر است آن را هم بزنید تا یکنواخت و یکدست خنک شود و روی آن سفت و غلیظ نشود و اگر روی آن سفت و گلوله شده بود با چنگال هم بزنید و اگر صاف و یکدست نبود از روی آن رد کنید. الک.. و وقتی خنک شد اسانس یا رنگ خوراکی بهش اضافه کنید طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته:  طرز تهیه ژله بریلو برای کیک. مواد لازم برای بریلو نشاسته ای: 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، 2/3. آب لیوان و نصف.. 1 لیوان آب، 1 فنجان رنگ خوراکی در صورت نیاز. طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته: برای تهیه ژله بریلو با نشاسته ابتدا آن را در ظرفی با 5-6 قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید. . هم بزنید تا کاملا حل شود وگرنه ژله شما منسجم می شود و سفت نمی شود هرگز نشاسته را با آب داغ مخلوط نکنید گلوله می شود.وقتی آب شد آن را می گذاریم و باقی مانده آب و شکر را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.وقتی شکر کاملا در آب حل شد، آب لیمو را اضافه کنید. مدام هم بزنید وقتی شکر کاملا در آب حل شد «نشاسته» حل شده را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید مواد به غلظت دلخواه برسند. در حین پختن هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. هنگامی که به سطح مورد نظر رسید، توقف کنید. وقتی داغ و غلیظ شد رنگ دلخواه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مراقب باشید، تمرکز هنگام سرد افزایش می یابد. بنابراین بعد از خاموش کردن شعله مدام هم بزنید. تا یکدست و یکدست بمونه وقتی ژله شما تموم شد به مدت 1 شب در یخچال قرار بدید و بعد از یک شب میتونید برای تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید. می توانید این ژله را در ظرف تمیز و خشک به مدت 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.* از آبلیموی تازه استفاده کنید، آب لیمو را فوراً بگیرید. این کار باعث درخشندگی ژله بریلو شما می شود.طرز تهیه ژله بریلو با ژلاتین: نحوه ی پخت ژله ی بریلو, انواع روش های پخت ژله ی بریلو طرز تهیه ژله برای فراستینگ کیک

مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با ژلاتین: پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری آب 4 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا شربت کرن بری 4 پیمانه اسانس یا رنگ خوراکی لازم است. پول طرز تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین برای تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین ابتدا آب و پودر ژلاتین را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در آب حل شود و کمی نفس بکشید.بعد از 2 الی 3 دقیقه در بن ماری یعنی روی بخار کتری گذاشته و می گذاریم کاملا حل شود سپس شربت ذرت یا شربت کرن بری را در ظرف مناسبی ریخته و روی آتش قرار می دهیم. بعد از داغ شدن مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و خوب هم بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ و روغن را اضافه کنید. ژله شما آماده است، بگذارید خنک شود و می توانید از آن برای تزیین کیک، شیرینی و دسر استفاده کنید.* می توانید با اضافه کردن شکلات یا پودر کاکائو، ژله بریلو شکلاتی درست کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز کیک کدو حلوایی و سیب کاراملی



مطلب پیشنهادی

وافل موزی خوشمزه طرز تهیه وافل نوتلا به 2 روش مختلف وافل یک خمیر کبابی …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …