طرز تهیه پاستا تورتلینی شکم پر ایتالیایی

پاستای تورتلینی یک ماکارونی شکم پر ایتالیایی است که با مواد مختلفی پر می شود اما به روش صنعتی خمیر پاستا را با پنیر پر می کنند و بدون خشک شدن به صورت منجمد بسته بندی می کنند. پاستای تورتلینی از منطقه امیلیا ایتالیا سرچشمه می گیرد که به طور سنتی داخل خمیر ماکارونی را با مخلوطی از گوشت، مارتادلا، پنیر، تخم مرغ و جوز هندی پر می کند و آن را در آبگوشت سرو می کند. پاستا تورتلینی چیست؟پاستای تورتلینی (به انگلیسی: Tortellini) یکی از پاستاهای اصیل ایتالیایی است که به شکل نیمه گرد است و داخل خمیر پر شده است. خمیر ماکارونی تورتلینی را باید با مواد مختلف پر کنید و سپس دو طرف خمیر را کنار هم قرار دهید تا شبیه حلقه یا کلاه شود. خمیر پاستا تورتلینی را می توان به صورت بالش نیز درست کرد که با انواع گوشت و سبزیجات پر می شود. می‌توانید خمیر ماکارونی تورتلینی منجمد پر از پنیر را در فروشگاه‌ها تهیه کنید و این پاستا خوشمزه را در خانه با سس مورد علاقه‌تان بپزید.ماکارونی تورتلینی با سس قارچ مواد لازم برای پاستا تورتلینی با سس قارچ 4 عدد پاستا تورتلینی 1 بسته ران مرغ 2 پیاز 1 ادویه به دلخواه روغن به میزان لازم قارچ 10 نمک به میزان لازم آب لیمو 1 قاشق غذاخوری اسفناج گرم پنیر 30 عدد خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه (یا ریحان خشک) 1 مشت (1 قاشق غذاخوری) طرز تهیه پاستا تورتلینی با سس قارچ و پیاز، ربع شدهاستخوان ران مرغ را جدا کرده و با پیاز رنده کرده و ادویه ها را اضافه کنید و گوشت چرخ کرده را ورز دهید تا چسبناک شود و روی آن را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند. بعد از استراحت مواد را به شکل امپانادا آماده کرده و با کمی روغن تفت دهید. دور تا دور قارچ ها را با روغن و نمک و چند قطره آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن ها کشیده نشود و سیاه نشوند و در همان ماهیتابه اسفناج های خرد شده را کنار بگذارید و تفت دهید تا به داخل ظرف بریزد. روغن پنیر خامه ای و پنیر صبحانه را اضافه کنید. ریحان، کره خرد شده را به قارچ ها اضافه کنید و فلفل و نمک را اضافه کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. ماکارونی تورتلینی با نخود فرنگی مواد لازم برای پاستا تورتلینی با نخود فرنگی ماکارونی تورتلینی 680 گرم نخود فرنگی 280 گرم کره 2 قاشق غذاخوری سوپ سیر 1 عدد پنیر پارمزان نصف پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه پاستا تورتلینی با نخود فرنگی را بجوشانید. . پاستا را طبق دستور بسته بپزید و بجوشانید. یک حبه سیر را رنده کنید و در قابلمه ای با 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید.پاستا را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید سپس نخود و پنیر و آب ماکارونی را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.در پایان می توانید مقداری پنیر پیتزا روی ظرف پاستا بپاشید. پاستا شکم پر ایتالیایی, طرز تهیه پاستا تورتلینی, طرز تهیه پاستای تورتلینی با مرغ طرز تهیه ماکارونی تورتلینی مرغ خامه ای ماکارونی تورتلینی مرغ خامه ای، مواد لازم برای تهیه ماکارونی مرغ خامه ای، سینه مرغ بدون استخوان خرد شده، نیم کیلو، ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، دو عدد جعفری خشک، ساقه خشک شده) قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز، نصف قاشق چایخوری کره، دو قاشق غذاخوری آب مرغ، 900 گرم، نصف لیوان خامه، نصف پیمانه پاستا تورتلینی، نیم کیلو نخود، یک فنجان پنیر پارمزان، نصف فنجان برگ ریحان خرد شده، یک چهارم پیمانه طرز تهیه پاستا تورتلینی با مرغ و خامه. امتحان کنید. کره را در یک قابلمه متوسط ​​آب کنید. مرغ ها را به مدت 3-4 دقیقه بدون هم زدن در کره سرخ کنید تا یک طرف آن قهوه ای شود، سپس هم بزنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. آب مرغ و خامه را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. تورتلینی را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و 14 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید، نخود فرنگی را اضافه کنید و 2 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید.این سس پاستا رقیق خواهد شد.پنیر پارمزان را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید و سپس در بشقاب دلخواهتان بگذارید و روی آن ریحان بزنید. طرز تهیه تورتلینی پاستا طرز تهیه پاستا تورتلینی, طرز تهیه پاستای تورتلینی با مرغ, پاستا تورتلینی با سس قارچ، تورتلینی پاستا با سس گوجه فرنگی، مواد لازم برای پاستا تورتلینی با سس گوجه فرنگی، تورتلینی، 1 بسته (500 گرم) پیاز بزرگ، 1 سیر ریز شده، 2 عدد قارچ خرد شده، 300 گرم نمک و فلفل، جعفری معمولی خرد شده، 1 پیمانه خامه، 1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه گوجه فرنگی درشت 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه پاستا تورتلینی با سس گوجه فرنگی، تورتلینی را با نمک و آب حرارت دهید تا بجوشد و کمی نرم شود، سپس آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر تفت می دهیم و قارچ و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید. خامه، جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید. تورتلینی ها را در بشقاب گذاشته و سس را لایه لایه بریزید و دوباره با مواد بپوشانید و با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.پاستا تورتلینی, طرز تهیه خمیر پاستا تورتلینی, اموزش تورتلینی ماکارونی تورتلینی با سس گوجه فرنگی پاستا تورتلینی با سبزیجات مواد لازم برای پاستا تورتلینی با سبزیجات پاستا پنیر منجمد تورتلینی 570 گرم روغن زیتون خالص 2 قاشق غذاخوری پیاز زرد متوسط ​​خرد شده (1 و 1/2 فنجان) 1 عدد دانه ذرت (30 تا 2 فنجان) 2 فنجان کدو سبز متوسط ​​(340 گرم) خلال شده به ضخامت نیم اینچ 2 حبه سیر، 3 حبه (1 قاشق غذاخوری) گوجه فرنگی خرد شده سس مارینارا 1 1/4 فنجان (340 گرم) نمک و پودر فلفل سیاه تازه به میزان لازم، پارمزان رنده شده پنیر، 1/2 پیمانه، ریحان تازه خرد شده، 1/4 پیمانه جعفری تازه خرد شده، 1/4 پیمانه، طرز تهیه پاستا تورتلینی با سبزیجات، قابلمه بزرگی را گرم کرده و آب و نمک را به آن اضافه کنید تا بجوشد.در یک ماهیتابه بزرگ 30 سانتی متری کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کرده و به مدت 3 دقیقه در تابه تفت دهید و سپس ذرت را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. کدو سبز و سیر را اضافه کنید و حدود 6-8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود و بیشتر گوجه فرنگی ها له شوند و پاستا تورتلینی را طبق دستور بسته به مدت 1 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. پاستا را آبکش کنید و یک چهارم فنجان آب در آن ذخیره کنید. پاستا و سس مارینارا را به ماهیتابه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. در صورت نیاز می توانید آب پاستا را به سس اضافه کنید. نمک و پودر فلفل، یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان، ریحان و جعفری را اضافه کرده و در ظرفی بریزید و یک چهارم پنیر پارمزان باقی مانده را بپاشید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …