اگر ادویه غذا زیاد شد باید چیکار کنیم؟

اگر ادویه غذا زیاد شد چه کنیم,روش های رفع ادویه زیاد در غذا,برای از بین بردن طعم زیاد ادویه

اگر ادویه غذا زیاد شد چه کنیم

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

در آشپزهای منزل به علت شُل بودن درب ادویه پاش و ریختن یک دفعه ادویه ها گرفتار مشکل می شوند که باید همیشه آنها را کنترل کنید. ولی در صورت بروز چنین مشکلی چه باید کرد؟ با ما همراه باشید.

فوت و فن جالب رفع طعم زیاد ادویه در غذا

اگر مشکلی در حاضرکردن دستور غذا مشابه شوری ، تندی ، تلخی پیش آمد مقدار مواد اولیه غذا را دو مساوی کنید ، آنگاه آن را مجددا بپزید.

این یک راهکار مناسب میباشد به خصوص برای زمانی که هیچ راهکار مشخصی برای رفع کردن مشکل پیدا نکرده اید.

قدری غذا را رقیق کنید. چنانچه در غذاهایی مثل سوپ ، خورشت و سس از ادویه جات بسیاری استفاده کرده اید قدری آب به آن افزایش کنید تا کمی مزه آن بهتر شود.

اگر ادویه غذا زیاد شد چه کنیم,روش های رفع ادویه زیاد در غذا,فوت و فن جالب رفع طعم زیاد ادویه در غذا

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

غذاهایی که ترش می شوند را با شکر و نمک درست کنید. شیرین کننده هایی مشابه شکر ، عسل و شیره میتواند قدری طعم غذا را بهتر و خوشمزه تر کند . این شیرین کننده ها میتوانند کمی از ترشی و طعم زننده غذا را کاهش دهند.

غذاهای را که شیرین شده را با ماءالشعیر و کاکائو درست کنید. چنانچه سالاد یا غذای شما زیاد شیرین شده میباشد قدری مواد غذایی تلخ مشابه شکلات و ماءالشعیر تلخ به آن بیفزایید تا مزه آن درست شود .

غذاهای ترش و تلخ را با جوش شیرین خنثی کنید . افزایش کردن قدری جوش شیرین میتواند تلخی یا ترشی غذا را برطر کند. چنانچه مقدار زیادی سرکه یا آبلیمو به سالاد خود افزایش نموده اید یا سس گوجه مقداری ترش شده مقدار کمی جوش شیرین مثل ۱/۸ یا ¼ قاشق غذاخوری جوش شیرین به آن بیفزایید.

سیب زمینی خام به غذا افزایش کنید. چنانچه سوپ یا خورشت شور شده میباشد قدری سیب زمینی خام را خرد کرده و به آن افزایش کنید ( سطح بیشتر سیب زمینی سبب جذب بیشتر میشود ). سیب زمینی مثل اسفنج نمک را جذب می کند. پس از چند لحظه سیب زمینی ها را دور بریزید . البته سیب زمینی کمی از مزه غذا را هم جذب میکند فراموش نکنید که کمی ادویه هم به آن افزایش کیند .

نکته: به گفته برخی از اشخاص سیب زمینی به همان اندازه که نمک را جذب میکند آب را هم جذب میکند که در عملکرد شوری غذا تفاوتی نمیکند .

از غذای شما سوپ میباشد کمی نشاسته مثل برنج یا نودل به آن افزایش کنید. چنانچه غذا خورشت میباشد کمی پوره برنج به آن افزایش کنید .

با ترشی و شکر ، شوری را رفع کنید. میتوانید کمی آبلیمو ، شکر یا سرکه به غذا افزایش کنید. بالا بردن ترشی و شیرینی میتواند شوری را بپوشاند .

اگر ادویه غذا زیاد شد چه کنیم,روش های رفع ادویه زیاد در غذا,فوت و فن جالب رفع طعم زیاد ادویه در غذا

فوت و فن جالب رفع طعم زیاد ادویه در غذا

از خامه یا شیر نارگیل استفاده کنید. این مواد میتوانند قدری شوری غذا را رفع کند.

تندی را با کمی شکر رفع کنید. مقدار کمی شکر به غذای سریع افزایش کنید تا تندی آن کاهش پیدا کند.  مراقب باشید زیاد شکر نریزید تا غذا بد مزه نشود.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …