طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

انواع پودر سوخاری, پودر سوخاری پولکی, پودر سوخاری خانگی طرز تهیه آرد سوخاری خانگی با روش های مختلف
می توانید به راحتی از نان بیات آرد سوخاری خانگی در اندازه ها و رنگ های مختلف درست کنید. آرد سوخاری خانگی از خشک کردن و تفت دادن نان های بزرگ با ادویه های دلخواه درست می شود. انواع آرد سوخاری را می توانید به راحتی در کمترین زمان ممکن در منزل تهیه کنید و از آن برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده کنید. برای تهیه آرد سوخاری می توانید از هر نوع نان استفاده کنید. اما نان های حجیم طعم بهتری به شما می دهند. بهترین و با کیفیت ترین گزینه برای تهیه آرد سوخاری استفاده از کناره های نان سوخاری است. مقداری آرد سوخاری غنی تری در کناره های نان تست به شما می دهد. آرد سوخاری از ریز تا درشت در بازار موجود است و کوچکترین آن پودر سوخاری، آرد سوخاری، آرد سوخاری و در نهایت آرد سوخاری پانکو یا آرد سوخاری پولکی است.اگر آرد سوخاری رنگی می‌خواهید، مثلاً آرد سوخاری قرمز، آرد سوخاری نارنجی یا آرد سوخاری پرتقالی پانکو، می‌توانید رنگ مورد نظر خود را از نانوایی بخرید و چند قطره به نان باگت خشک خود اضافه کنید.نکته مهمی که در تهیه آرد سوخاری باید به آن توجه کنید این است که بافت آرد سوخاری باید مانند شکر باشد و مانند آرد پودر نشود. بیکینگ پودر خانگی باید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود تا بوی کهنگی ندهد. پودر سوخاری, طرز تهیه پودر سوخاری, پودر سوخاری خانگی طرز تهیه آرد سوخاری درشت

آرد سوخاری درشت

برای تهیه آرد سوخاری بهتر است از نان های بزرگی استفاده کنید که چند روز در یخچال مانده و سفت شده اند. نان را به قطعات کوچک برش دهید. اگر از نان هامبر یا نان باگت استفاده می کنید، بهتر است داخل نان را خالی کرده و تکه های نان را در یک لایه روی ورقه پخت قرار دهید. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید و نان ها را حدود 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا سفت و سفت شوند. مراقب باشید رنگ نان تغییر نکند پس از خنک شدن نان را در غذاساز قرار دهید و چند بار نبض بزنید تا نان خورده شود. برای تهیه آرد سوخاری دانه درشت باید غذاساز را برای مدت بسیار کوتاهی روشن کنید. هر چه زمان بیشتری را صرف آسیاب کردن نان کنید، پودر سوخاری ریزتر می شود.در انتها آرد سوخاری را الک کنید تا آرد سوخاری دانه درشت از قسمت نرم شده جدا شود.آرد سوخاری در تابه روش دوم تهیه آرد سوخاری این است که نان بیات را در تابه های بزرگ برش داده و در هوای آزاد بگذارید تا کاملا خشک شوند و سپس در غذاساز یا آسیاب برقی خرد کنید. پودر نان و پودر را دوباره الک کنید و دانه های درشت را الک کنید. پودر نان را روی حرارت متوسط ​​در تابه تفت دهید تا بوی آن بلند شود اما رنگ آن تغییر نکند. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آرد نان خنک شود. هر وقت خواستید از آرد سوخاری استفاده کنید، سبزیجات خشک و ادویه دلخواه را اضافه کنید. آرد سوخاری لواش آماده سازی آرد سوخاری لواش برای تهیه آرد سوخاری لواش، یک تابه متوسط ​​را گرم کنید و نان لواش را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در ماهیتابه قرار دهید و به مدت 15 تا 25 دقیقه حرارت دهید، هر بار هر از گاهی هم بزنید تا همه طرف تکه های نان برشته شود. وقتی تکه های نان لواش کاملا خشک شد، حرارت را خاموش کنید تا خنک شوند. نان برشته شده را در کیسه پلاستیکی بریزید و با حرکات آهسته وردنه یا چرخ گوشت آن را له کنید.تهیه پودر سوخاری, انواع پودر سوخاری, طرز استفاده از پودر سوخاری آرد سوخاری پانکو
آرد سوخاری پانکو یک قاشق غذاخوری زعفران خشک، نصف قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق غذاخوری پودر کاری، نصف قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز، یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، دو قاشق چایخوری فلفل قرمز، دو قاشق چایخوری فلفل قرمز طرز تهیه آرد سوخاری پانکو یک قاشق غذاخوری پودر شنبلیله خشک، یک قاشق غذاخوری پودر سیر، دو قاشق غذاخوری آب مرغ طرز تهیه آرد سوخاری پانکو برای درست کردن آرد سوخاری پولکی یا پانکو، نان بزرگی را که در خانه دارید به روش های بالا در فر امتحان کنید و بگذارید خشک شود.سپس آن را در غذاساز بریزید و نبض بزنید تا کمی پودر شود اما مواظب باشید خیلی نرم نشود. مارینادها را به آرد سوخاری اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. برای داشتن آرد سوخاری پولکی با کیفیت می توانید مقداری چیپس یا تورتیلا با کورن فلکس را با وردنه چرخ کرده و با آرد سوخاری مخلوط کنید. برای داشتن آرد سوخاری پانکو نارنجی می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی به نان تست اضافه کنید. پودر سوخاری در تابه, پودر سوخاری, طرز تهیه پودر سوخاری طرز تهیه آرد سوخاری پفکی

آرد سوخاری پفکی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان اردک یا آگردک

مواد لازم برای آرد سوخاری پف کرده، نان تست، 1 بسته چوب زرد، 1 قاشق چایخوری مربای نمک، 1 قاشق چایخوری مربای پاپریکا، 1 قاشق چایخوری پاپریکا، 1 قاشق چایخوری مایه خمیر شیمیایی، 1 قاشق غذاخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری نمک پودر، 1 پیمانه آرد سوخاری پف کرده، یک چاقو، گرد نان تست قهوه ای را بردارید و به قطعات کوچک خرد کنید و در سینی فر قرار دهید و در فر گرم شده بگذارید. در دمای 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه تا زمانی که برشته شوند. نان تست ها را به اندازه درشتی که دوست دارید در هاون یا غذاساز خرد کنید.پفک را در نایلون با گوشت کوب بزنید تا پودر شود و به همراه ادویه ها به پودر نان اضافه کنید.  .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع مربای کامکوات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …