طرز تهیه خاگینه هویج

شربت خاگینه هویج, پخت خاگینه هویج

طرز پخت خاگینه هویج

خاگینه یکی از غذاهای سنتی ایران میباشد.

مواد مورد نیاز برای خاگینه هویج :

 هویج میانه پوست گرفته و رنده یا پوره شده 4 رقم
تخم مرغ 4 تا 5 رقم
بادام خرد شده 1 پیمانه
 پودر پسته یا نارگیل  نصف پیمانه
دارچین 2 قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم

مواد مورد نیاز برای شربت خاگینه :

شکر 1 پیمانه
 آب  2 پیمانه
 آب لیمو  1 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری


تهیه خاگینه هویج :
در کاسه مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.
هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها افزایش کنید.
در تابه ای مستطیل شکل روغن را افزایش کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را افزایش کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند لحظه خاگینه را از فر درآورید .

خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ لحظه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.

تهیه شربت خاگینه هویج :
شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را افزایش کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.

منبع: خوی وب و خراسان نیوز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …