طرز تهیه کیک ساده


طرز تهیه کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

روش های مختلفی برای تهیه کیک اسفنجی ساده وجود دارد که می توانید یکی از دو دستور زیر را به راحتی بپزید. همانطور که گفته شد برای تهیه کیک و شیرینی باید بسیار دقت کرد و از کیفیت مواد لازم برای کیک 100 گرم آرد 100 گرم شکر 4 عدد تخم مرغ 4 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل، نصف قاشق چایخوری آب جوش، 2 قاشق غذاخوری کارد نمکی* برای هر تخم مرغ به 25 گرم آرد و 25 گرم شکر نیاز داریم، مثلاً اگر کیک 4 عدد تخم مرغ باشد.* اگر می خواهید کیک شما کاکائویی باشد. باید به همان مقدار آرد را کم کنید و در عوض پودر کاکائو را اضافه کنید. سفیده را با نوک چاقو هم می زنیم تا خوب فرم بگیرد تا ظرف شکل بگیرد، نریزید و رزرو کنید. زرده و وانیل و شکر را خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن دو برابر شود، بسیار مهم است. آب جوش را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.حالا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.سفیده و آرد را در دو مرحله اضافه کنید، ابتدا کمی سفیده به زرده اضافه کنید، کمی با لیسک مخلوط کنید، سپس کمی آرد، دوباره سفیده و دوباره آرد را با هم مخلوط کنید، 30 تا 40 دقیقه بستگی به اندازه دارد و حجم مواد و قالب اندازه قالب کیک 4 تخم مرغی 16 یا 18 سانتی متر است وقتی کیک آماده شد فر را خاموش کرده و در فر را تا نیمه باز کنید و کیک را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید. دقایق. با در باز است و بعد بیرون بیارید طرز تهیه کیک اسفنجی ساده:   طرز تهیه کیک اسفنجی ساده مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ساده: تخم مرغ 4 عدد، وانیل 2 لیوان، شیر 1 قاشق چایخوری، کره 1 لیوان، یک چهارم پیمانه آرد ساده، ۲ پیمانه بیکینگ پودر، ۲ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه کیک: قبل از تهیه کیک، باید تمام مواد کیک را اندازه بگیرید و آماده کنید زیرا باید کارتان را خیلی انجام دهید. به سرعت تا حباب های ظاهر شده از بین نرود در داخل خمیر کیک ایجاد شده است، بله، قبل از شروع کار، قالب خود را آماده کرده و مواد خود را اندازه بگیرید.ابتدا فر را با دمای 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد گرم کنید.موادی مثل آرد و بکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کرده و الک کنید و تخم مرغ ها را به مدت 4 دقیقه با همزن برقی روی حرارت متوسط ​​بزنید. دقت کنید که کمتر از 4 دقیقه نباشد، این مرحله یکی از مهم ترین مراحل در این کیک است، اگر با همزن دستی این کار را انجام دهید باید 6 دقیقه مدام هم بزنید. برای راحتی کار می توانید از غذاساز استفاده کنید. با غذاساز به مدت 4 دقیقه هم بزنید بعد از 4 دقیقه هم زدن تخم مرغ حالت خامه ای و پفکی پیدا می کند و شکر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم با همزن برقی یا غذاساز به مدت 5 دقیقه هم می زنیم بعد از این مدت حالت پفکی پیدا می کند. ، خامه رنگی شیر و کره را روی اجاق گاز یا مایکروفر بگذارید تا مخلوط شود و کره آب شود اما مراقب باشید شیر نجوشد همین که کره آب شود کافی است. مخلوط آرد را اضافه کنید و چند ثانیه با سرعت کم هم بزنید تا آرد با خامه تان مخلوط شود، شیر و کره گرم را در مخلوط بریزید و دوباره با سرعت کم حدود کمتر از 1 دقیقه و تا زمانی که موادتان یکدست شود مخلوط کنید. مایه کیک مایع را در قالب چرب شده و کمی آرد پاشی شده بریزید.و در فر داغ قرار دهید 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید و بعد از 35 دقیقه کیک را کمی جلوتر ببرید.و اگر احساس کردید پخته شده است آن را با خلال دندان وارد کنید، اگر کیک به خلال دندون نچسبید کیک پخته است و از فر خارج کنید، اگر تمیز نبود دوباره در فر قرار دهید. روشی برای تشخیص پخته شدن یا نبودن کیک وجود دارد که وقتی زیر آن پخته می شود روی کیک شروع به تغییر رنگ می کند بعد از مدت کوتاهی قوس روی کیک می افتد. 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کیک داخل قالب قرار بگیرد و سپس با چاقو کیک را از لبه های قالب جدا کنید.تا زمانی که کاملا خنک نشده سعی نکنید کیک را برش دهید.همیشه کیک را با تیزترین قسمت برش دهید. چاقویی که داری فرض کنید می خواهید یک کیک تولد کامل درست کنید، اگر بتوانید یک کیک پف دار ساده را خوب بپزید، تقریباً در نیمه راه هستید. در کل پایه اکثر کیک هایی که بصورت حرفه ای درست می شوند و تزیین می شوند یک کیک اسفنجی ساده است. کیک. . که با شکلات یا وانیل درست می شود. برای مراسم خود می توانید کیک خود را با فوندانت و خامه تزئین کنید. نکته برای تهیه کیک اسفنجی ساده برای تهیه کیک اسفنجی: زرده و سفیده را بهتر است سرد نگه دارید تا به راحتی جدا شوند.و بعد از جدا کردن آنها را بگذارید به دمای محیط برسند.• اگر می خواهید پودر کاکائو اضافه کنید، وقتی زرده و شکر کاملا کرمی شد، به زرده اضافه کنید.• خیلی ها می پرسند چرا یک طرف کیک پف نمی کند. ? بیکینگ پودر ممکن است به خوبی با مواد خوب مخلوط نشود • چرا کیک شما پف نمی کند؟ هنگام باز کردن بیکینگ پودر باید در عرض سه ماه استفاده شود زیرا در غیر این صورت خاصیت خود را از دست می دهد. بعد از بازکردن بکینگ پودر آن را در یخچال قرار دهید.برای پخت کیک باید اندازه مواد با دقت و درستی انجام شود.آرد کیک باید بسیار مرغوب و تازه باشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک انار و شکلات



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک شب طرز تهیه کیک شب خوشمزه کیک شب شکلاتی تک و دو …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …