طرز تهیه رولت طرح دار


طرز درست کردن رولت طرحدار, نحوه ی درست کردن رولت طرحدار طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار
همانطور که می دانید رولت خامه ای در شکل ها و طعم های مختلفی تهیه می شود که می توانید آن را در منزل به صورت طرح دار تهیه کنید و با شیک فراوان از مهمانان خود پذیرایی کنید. می توانید طرح هایی با رنگ های متنوع روی آن ها قرار دهید یا قطعا می توانید از یک رنگ استفاده کنید. می توانید رنگ ها را برعکس دستور زیر درست کنید طرز تهیه رولت طرح دار: مواد لازم برای کیک رولتی طرح دار: آرد سفید 100 گرم تخم مرغ 4 عدد شکر 100 گرم آب گرم یک هشتم پیمانه عسل 1 قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری خامه فرم گرفته 250 گرم مواد لازم برای رول طرح دار : 40 گرم آرد 30 گرم شکر پودری 1 عدد سفیده تخم مرغ 1 عدد رنگ خوراکی به مقدار لازم درست کردن رول طرح دار: برای درست کردن رول طرح دار ابتدا سفیده یک عدد تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا چسبناک شود. آرد را الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه کنید. به مقدار مناسب رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید و خمیر را در قیف ساده بریزید و طرح دلخواه خود را روی کاغذ روغنی روغنی بکشید.بعد از کشیدن طرح مورد نظر، قالب را یک ساعت در فریزر استراحت دهید.توجه داشته باشید که برای طرح های چند رنگ بهتر است بین هر رنگ آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا رنگ ها کمی هماهنگ باشند و با هم ترکیب نشوند. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب در یخچال است، رول را آماده می کنیم، ابتدا زرده و سفیده 4 عدد تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را 3 بار الک کنید. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید. آب داغ و عسل را به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس سفیده را هم بزنید تا از ظرف نریزد. زرده تخم مرغ و آرد و سفیده را به تناوب در 3 مرحله با هم مخلوط کنید و زیاد هم نزنید و سینی رول را از فریزر خارج کرده و مواد رول را روی آن بریزید و به طور یکنواخت روی سطح تابه پخش کنید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید، رول را بعد از خارج کردن از فر کاملا خنک کنید. سپس خامه و رول کنید. بهتر است رول را به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس برش بزنید.طرز تهیه رول پلنگی: طرز تهیه رولت پلنگی, درست کردن رولت پلنگی طرز تهیه رول پلنگ خامه ای
مواد لازم برای تهیه رول پلنگی: تخم مرغ 3 عدد، آرد 60 گرم، شکر 40 گرم، 30 گرم شیر، 30 گرم روغن مایع، 30 گرم وانیل، قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه مافین پلنگی: برای تهیه مافین پلنگی ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده سپس سفیده را با همزن بزنید تا پف کند و کم کم شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حجیم شود. و کرکی .سپس زرده را با شیر و روغن و وانیل مخلوط کرده و سپس آرد را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم و سپس سفیده را به زرده اضافه کرده و آرام آرام هم می زنیم تا مواد پف نکند حالا کمی از مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و در قالب یا سینی فر 30*20 را با کاغذ روغنی چرب کنید و مواد را به طور نامنظم داخل فر بریزید و دقت کنید که نه خیلی بی صدا باشد و نه خیلی پر باشد تا نقاشی های روی رول دیده شود. سپس سینی را به مدت 3 دقیقه در فریزر بگذارید و پودر کاکائو را به بقیه مواد اضافه کنید. سینی را از فریزر خارج کرده و مخلوط کاکائو را روی آن بریزید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید و بعد از پخت به مدت 5 دقیقه سینی را بپوشانید تا خنک شود و آن را برگردانید و کاغذ فر را بردارید. و کیک را با همان دستمال گرد کنید و بگذارید کاملا خنک شود. سپس خامه فرم گرفته را روی کیک بمالید و آن را گرد کنید و در یخچال قرار دهید.تهیه رولت طرحدار,درست کردن رولت طرحدار طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار

نکاتی برای تهیه رولت خامه ای طرح دار: در وسط رولت می توانید از فیلینگ مربا، مربا، خامه یا خامه استفاده کنید.در بین رول ها می توانید از موز خرد شده یا هر میوه ای که دوست دارید در خامه استفاده کنید. با جدا کردن زرده و سفیده، نباید زرده داخل سفیده باشد وگرنه سفیده پف نمی کند. بهتر است 1 قاشق غذاخوری شکر به بلنک اضافه کنید، در این صورت شکر پف نمی کند و خطای هم زدن به حداقل می رسد. همچنین می‌توانید 1/8 خامه تارتار یا آب لیموی تازه را به سفیده‌ها اضافه کنید تا پف‌تر شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی  کیک باقلوا معروفی است …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …