طرز تهیه رولت دارچین یا نان دارچینی خانگی


طرز تهیه رول دارچینی تصویری, طرز تهیه رولت دارچینی خامه ای, نان دارچین و کشمش طرز تهیه رول دارچینی معطر و خوشمزه در خانه
رول دارچینی یا نان دارچینی شیرینی خوشمزه ای است که می تواند بهترین گزینه برای عصرانه همراه با چای یا قهوه باشد. رول دارچینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های شیرینی است که به نان دارچینی نیز معروف است. این شیرینی بسیار نرم و ترد است و تجربه متفاوتی را به شما می دهد. خمیر رول دارچین را می توانید با مخمر یا با جوش شیرین و بیکینگ پودر بلند کنید، نتیجه نهایی و کیفیت ممکن است کمی متفاوت باشد. در اینجا ما هر دو روش را به شما نشان می دهیم تا بتوانید بهترین مطابق با سلیقه خود را انتخاب کنید.رول دارچین برای صبحانه مواد لازم رول دارچین برای صبحانه 3 پیمانه آرد، 3 قاشق غذاخوری شیرخشک، 3 قاشق غذاخوری آب گرم، نصف پیمانه تخم مرغ، 2 پیمانه شکر، نصف پیمانه خمیر مایه، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک 1/3 پیمانه مواد داخل نان نصف قاشق چایخوری شکر 100 گرم دارچین 2 پیمانه گردو 1 قاشق غذاخوری جوز هندی 50 گرم خیلی ریز رنده شده در صورت تمایل یک چهارم قاشق چایخوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل زرده تخم مرغ 1 عدد مواد لازم برای تهیه خامه شیرخشک 3 قاشق غذاخوری آب نصف لیوان شکر 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری مایع شکلاتی در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری  دستور طرز تهیه رول دارچینی طرز تهیه صبحانه شکلاتی دارچینی خمیر رول دارچینی دو عدد تخم مرغ را با روغن و نمک مخلوط کنید شیر و شکر و مایه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شودآب ولرم را کم کم اضافه کنید. نیمی از آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به شکل مستطیل روی سطح کار با وردنه باز کنید و کره را آب کنید و با قلم مو روی خمیر بمالید. دارچین، دانه گردو، شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پخش کنید. در صورت تمایل مخلوط پودر کاکائو و جوز هندی را روی مواد بپاشید. خمیر را گرد کرده و به اندازه های مساوی برش دهید. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آرد بپاشید و رول ها را با کمی فاصله روی سینی از قسمت برش خورده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند. برای تهیه مواد خامه کاکائو در رول، همه مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود و سپس بگذارید خنک شود. رول های دارچینی پخته شده صبحانه را در بشقاب مورد نظرتان بچینید و روی آن خامه کاکائو را بریزید و سرو کنید.نکات درست کردن رول دارچینی رول دارچینی, رولت دارچین ساده, طرز تهیه رول دارچینی بدون خمیر مایه برای درست کردن رول دارچینی، به جای اینکه خمیر را کره بزنید، برس را با آب مرطوب کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید و تخم مرغ را از مواد میانی جدا کنید.در صورت تمایل می توانید روی رول ها را بعد از قرار دادن در سینی فر بپوشانید و نیم ساعت در جای گرم بگذارید استراحت کنند و دوباره کمی برآمده شوند. در انتها می توانید از ترکیب 1 زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع برای دستمال رول دارچینی استفاده کنید و با قلم مو روی رول ها بمالید. برای پوشاندن کیک می توانید از پنیر خامه ای نیز استفاده کنید. رولت دارچین مواد لازم برای 30 عدد رولت دارچین زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه شیر 2 پیمانه روغن نباتی 1/2 پیمانه شکر (دانه شده) 1/2 پیمانه خمیر مایه 1 بسته آرد 4 پیمانه بیکینگ پودر پخت 1/2 قاشق چایخوری شربت شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری داخل کره آب شده 12 قاشق غذاخوری شکر 2/3 فنجان دارچین 3 قاشق غذاخوری پودر قند برای نان 1 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری عصاره افرا (عسل) 1/2 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری نمک قهوه آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه رول دارچینی یا نان دارچین 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه رول دارچینی تصویری, طرز تهیه رولت دارچینی خامه ای, نان دارچین و کشمش طرز تهیه رول دارچینی شیر و روغن و شکر را با حرارت ملایم مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر حل شود و شیر مخلوط به دمای ولرم برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و خمیر مایه را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و 5-15 دقیقه صبر کنید تا کف کند و موثر باشد.آرد را الک کنید و 3 پیمانه را کم کم به شیر اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید. در ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. ۱ پیمانه آرد باقیمانده را با جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کرده، به خمیر اضافه کرده، مخلوط کرده، دوباره روی آن را بپوشانید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند. اگر خمیر به دست چسبید، می توانید آرد بیشتری اضافه کنید. قالب مورد نظر را با کره چرب کنید. روی سطح کار آب بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید و به شکل مستطیل به عرض حداقل 76 سانتی متر در بیاورید. روی آن را کره ذوب شده بمالید سپس مخلوط دارچین و شکر را روی آن بپاشید و خمیر را پهن کنید و رول دارچینی را با چاقوی تیز به اندازه های مساوی برش دهید و در قالب قرار دهید و در فر از قبل گرم شده بپزید. در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه از قبل گرم شده بپزید. برای تست رول ها بعد از باد شدن کامل لبه را با انگشت به آرامی فشار دهید، اگر داخل آن فرو نرفت رول پخته است. رنگ رول های دارچینی بعد از پخت تقریبا طلایی می شود.رول دارچین را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.برای تهیه شربت رول دارچین، شربت افرا یا عسل، قهوه دم کرده، کره، شیر، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کرده و سطح رول های دارچین گرم را با این شربت پر کنید. رول های دارچینی را با چی یا قهوه سرو کنید. برای پوشاندن کیک می توانید از پنیر خامه ای نیز استفاده کنید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی آجیلی سوئدی طرز …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …